Παρότι δε νομίζω να με ψάξει κανένας από σας...
Την Κυριακή πάω Κέρκυρα και θα λείψω από το ΜΗ τουλάχιστον 1 εβδομάδα..μπορεί και 2...Όπως καταλάβατε δε θα έχω νετ και τα νετ καφέ είναι πανάκριβα εκεί...Αν σκεφτεί κανείς ότι περνάω ΩΩΩΩΩΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ στο ΜΗ θα καταλάβει ότι δε με παίρνει!
Φιλιά!
Το μέλος stratocaster στις 18-01-2006 στις 16:18 έγραψε:
Φεύγω 5 μήνες από την πατρίδα! Επαγγελματικό ταξίδι... Δεν βγαίνω συχνά στο ΜΗ μα το αγαπώ πολύ και το παρακολουθώ οπότε είπα να αφήσω μια και aurevoir!
Άντε φιλαράκι στο καλό να φέρεις φράγκα για το σπίτι...
Το μέλος Kerato στις 18-01-2006 στις 21:02 έγραψε:
Παρότι δε νομίζω να με ψάξει κανένας από σας...
Την Κυριακή πάω Κέρκυρα και θα λείψω από το ΜΗ τουλάχιστον 1 εβδομάδα..μπορεί και 2...Όπως καταλάβατε δε θα έχω νετ και τα νετ καφέ είναι πανάκριβα εκεί...Αν σκεφτεί κανείς ότι περνάω ΩΩΩΩΩΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ στο ΜΗ θα καταλάβει ότι δε με παίρνει!
Φιλιά!
Κέρκυρα;;; Τυχεράκια!!! Σε ζηλεύω ατελείωτα!!!
Ελπίζω να περνάς καλά...
Ε χμ...
Φευγω αύριο (δλδ σημερα) στις 14:00 από Θεσσαλονικη και πάω στη Ριβιέρα Κατερίνης για ένα συνέδριο (λόγω της ενεργής συμμετοχής στη διοργάνωσή του έχω χαθεί από το ΜΗ τελευταία...)
Λοιπόν ήρθε και η σειρά μου να απουσιάσω...
Μετά από μια ατέλειωτη και κουραστική σεζόν 10 μηνών θα πάω ολιγοήμερες διακοπούλες να ξαποστάσω λιγάκι!!!!!
Να περνατε καλά και θα τα πούμε σύντομα!!!!!
Το μέλος ageras στις 04-04-2006 στις 09:38 έγραψε:
Λοιπόν ήρθε και η σειρά μου να απουσιάσω...
Μετά από μια ατέλειωτη και κουραστική σεζόν 10 μηνών θα πάω ολιγοήμερες διακοπούλες να ξαποστάσω λιγάκι!!!!!
Να περνατε καλά και θα τα πούμε σύντομα!!!!!
Το μέλος neerie στις 24-04-2006 στις 10:36 έγραψε:
E, τι να κάνω κι εγώ τόσο καιρό χωρίς το Μάνο... Φεύγω λοιπόν για καμιά εβδομαδούλα, να ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι.
Που πάω? Δύο προορισμοί... Λεπτομέρειες κατ' ιδίαν...
Τα φιλιά μου!
ε.....αν είναι να ηρεμήσουμε....εντάξει!χαχαχαχχαχαχα
καλά να περάσεις όπου κι αν πας!!
Λοιπόν...λόγω μετακόμισης θα απουσιάσω από το site αρκετές μέρες..(να είναι καλά η γρηγοράδα του Οτε!!!)Να περνάτε καλά και θα μου λείψετε!!!!!!!!
Φιλιά!!!!