Πριν κάμποσα χρόνια, είχε πέσει στα χέρια μου ένα cd του ΔΙΦΩΝΟΥ με τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού άγνωστα στο ευρύ κοινό. Μεταξύ αυτών υπήρχε κι ένα τραγούδι με τίτλο "OI ΠΑΛΙΕΣ ΕΥΤΥΧΙΕΣ" σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, το οποίο τραγουδούσε μια κοπέλα ονόματι ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΒΙΔΗ !!!! Μόλις το άκουσα, ένιωσα ... σαν να με χτύπησαν δέκα κεραυνοί μαζί !!!! Ειλικρινά σάς μιλάω, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ !!!! Μετά έμαθα ότι αυτή η κοπέλα έκανε μόλις έναν δίσκο - συλλεκτικό σήμερα - με τίτλο "ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΥΤΥΧΙΕΣ" το 1994 υπό το label "Ανατολή" (το οποίο αργότερα, όπως με πληροφόρησαν, το απορρόφησε η Lyra). Μετά ... εξαφανίστηκε τελείως από το χώρο του τραγουδιού. Ή μήπως όχι ?????
Αγαπητοί συμφορουμίτες, γνωρίζει κανένας σας τίποτε γι' αυτήν την κοπέλα ??? Έχετε ακούσει κάποιο τραγούδι της ??? Τραγουδάει ακόμη ??? Κι αν ναι, πού ????
Τώρα για άλλες φωνές .... συμφωνώ με τα περισσότερα ονόματα από αυτά που διάβασα στα παραπάνω posts, και προπαντός για την ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ !!! Είμαι θαυμαστής της ..... ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!! Και, κατά την ταπεινή μου άποψη, νομίζω ότι η φωνή της έχει κάτι το ΜΗΤΡΙΚΟ !!! Ναι, όποτε την ακούω να τραγουδά "μπαλαντοειδή" τραγούδια, έρχεται στο μυαλό μου η εικόνα μιας μητέρας που σκύβει πάνω από το παιδί της - ίσως την ώρα που κοιμάται - και τού τραγουδά .......
Μετά .... ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ............