Παράθεση:
Το μέλος giorth στις 30-01-2012 στις 02:13 έγραψε...
πραγματικά μου δημιουργείται η απορία πως ακριβώς παραβιάζει τους κανονισμούς η υπογραφή του Σταύρου. Βρίζει κάποιον; Τον απαξιώνει; Και αν ναι με ποιον τρόπο;
|
Στοιχειώδης σεβασμός προς τους άλλους είναι το εξής:όταν αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι που κάναμε ενοχλεί κάποιους (για λόγους που δεν είναι υποχρεομένοι οι άλλοι να μας εξηγήσουν...) να αποφεύγουμε τουλάχιστον να το ξανακάνουμε (ακόμα και αν εμείς δεν το θεωρούμε έτσι).Το ακόμα καλύτερο είναι να ζητάμε και κανένα συγνώμη(τσάμπα είναι ακόμα,δεν έβαλαν ακόμα φπα αλλά έτσι πως πάμε...). Ή έστω σταματάμε να το κάνουμε και...κάνουμε την πάπια...
Εδώ όμως δεν έχουμε καν να κάνουμε με κάτι που έγινε κατα λάθος...Γιατί δεν μιλάμε καν για κάτι που γράφθηκε στο κείμενο...Αυτό αποδεικνύεται από την αντίδραση του stavmanR -δεν τον θεωρώ συμφορουμίτη λόγω της στάσης του απέναντι στα μέλη- όταν η γρήγορη απάντηση δεν εμφάνιζε την ''υπογραφη''...
Εδώ έχουμε ακόμα την διαιώνιση -σκόπιμη-και προκλητική του ίδιου λάθους...Το θέμα έγινε σκόπιμα για να πικάρει,να μειώσει,να στοχοποιήσει τα άλλα μέλη...
Μάλιστα υπάρχει και τράβηγμα της υπόθεσης στα άκρα(και δεν είναι η πρώτη φορά):όχι μόνο δεν αποκαθιστά το λάθος(θα μπορούσε να σβήσει απλώς τήν υπογραφή-ούτε και όταν αυτό του έχει ζητηθεί ακόμα και από εμένα που δεν είμαι ο άμεσα θιγόμενος).Αλλά ανεβάζει και θέμα στο οποίο πουλά και τρέλα:ζητά τα ρέστα,διαστρεβλώνει τα πράγματα.
Το γεγονός είναι η συγκεκριμένη ''υπογραφή'' και ότι κάποιους ενόχλησε (μεταξύ των οποίων και εμένα:δεν χρειάζεται η άσχημη συμπεριφορά να με αφορά ρπροσωπικά-αν και την έχω δοκιμάσει και εγώ -για να κατακρίνω κάτι που είναι λάθος...
Αυτό το φόρουμ ανήκει σε όλους μας:όλοι οφείλουμε να το βοηθάμε και να το βελτιώνουμε (αυτό αφορά και τον ίδιο...)
Τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να εκληφθέι ως πρόκληση/αιτία flame war...Και μόνο χάρη στο επίπεδο των άλλων συμφορουμιτών δεν γίνεται flame war.....
Δικαιολογημένη λοιπόν η οργή του spoiler αν και θα τον παρακαλούσα να μην προβεί σε περαιτέρο ενέργειες...Το θέμα είναι στην αντίληψη του διαχειριστή...Θα προβεί αυτός στα κατάλληλα μέτρα κατά την γνώμη του...
Σου φαίνεται λογικό να ασχολούμαστε σε ολόκληρα θέματα με την συμπεριφορά ένός μέλους;Αν αφορούσε εσένα θα σε άρεσε;