ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ
Be happy , be brave
03 Ιουλίου 2016, 22:41
Ο άνθρωπος είναι ζωή και η ζωή χρόνος
Θεός  Παϊσιος  αρμονία. αγάπη  σεβασμός  ίσορροπία  άνθρωπος  

Όλοι πάνω στη Μητέρα Γη είμαστε άνθρωποι που βιώνουμε , νιώθουμε, ονειρευόμαστε τα ίδια, συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο, η μόνη διαφορά των ανθρώπων είναι ο χρόνος. Ο καθένας έχει το δικό του χρονόμετρο, όλα τα βιώματα, όλες οι  αλλαγες είναι προγραμματισμενα τη συγκεκριμένη στιγμη, μέρα,ώρα,λεπτό κλπ . Έχουμε έρθει στη γη για να μάθουμε μέσα από τις δυσκολίες να είμαστε δυνατοί, να μην επηρεαζόμαστε από τα αρνητικά, που είναι μια δύσκολη διαδικασία επιβίωσης. Μόνο όταν περάσεις τα δύσκολα καταλαβαίνεις πόσο δυνατός ήσουν. Οι ανθρωποι έχουμε μεγάλο μίσος μέσα μας, εμείς οι ίδοι δημιουργουμε έναν κοσμο κακό, με τις κακές επιλογές μας, τον εγωισμο, την υπερηφάνεια, την ζήλεια, τα ταγαλακια που έλεγε και ο πατέρας Παϊσιος. Αφού αλλάξουμε πρώτα μέσα μας ,σαν προσωπικότητες, σαν όντότητες και αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, μάθουμε τον σεβασμό. Τότε ο κόσμος θα αλλάξει και θα γίνει καλύτερος κόσμος.
Ίσως να υπάρχει η μεταθάνατον ζωή,  να υπάρχει Θεός , βρισκόμαστε στην άγνοια, μόνο όσοι Τον νιώθουν, Τον βιώνουν τότε καταλαβαίνουν και γνωρίζουν.  Η μόνη αλήθεια είναι η αγάπη, που η αγάπη είναι μια αρμονία, ένα σταθερό τέμπο μιας μελωδίας, η ισορποπία μιας μπαλαρίνας κλπ. Σκεφτείτε πόσο κόπο κάνανε κάποιοι, πόση δουλειά χρειάστηκε για να να φτάσουν στην τελειοτητα, έτσι και η αγάπη χρειάζετε πόλυ δουλειά και υπομονή. Για να αποκτήσεις μια ήρεμη ζωή χρεάζεσαι ένα σταθερό τέμπο.


- Στείλε Σχόλιο
02 Ιουλίου 2016, 19:29
Quantum VI - KATI ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ( LP: KAΝΟΝΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ - 2016 )
KATI ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ  μουσικη  νεο  new  ήλιος  KAΝΟΝΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ  bass  guitar  back up vocals  drums  Locomotive studio- Λαμία  

Οι νέοι ερασιτέχνες μπορεί να μην είναι γνωστοί στο κοινό αλλα είναι πολύ μεγάλα ταλέντα και δημιουργούν με την ψυχή τους, εμπνεόμενοι από την καθημερινότητα της ζωής.
Οι Quantum είναι ένα συγκρότημα , που έκανε τα πρώτα του βήματα το 2010.  Τα μέλη του συγκροτήματος είναι  Παναγιώτης Ιωάννου ( vocals & guitar).Άγγελος Ιωάννου ( bass), Στράτος Κασσιώτης (keys), Ντίνος Ελευθεριάδης (lead guitar),Γιώτα Κόλλια (back up vocals), Πάρης Γάτσιος (drums) και παίζουν ροκ μουσική σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά στοιχεία. 
Παρακάτω θα ακούσετε μία από τις δημιουργίες τους.
Το κομμάτι λέγεται  ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ; Άραγε τι θέλει να μας πει ο ποιητής;

* Recorded & mixed by Hector Sohos at Locomotive studio- Λαμία ^
* Μουσική - Π.Ιωάννου & Quantum VI -
* Στίχοι - Π.Ιωάννου1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
02 Ιουλίου 2016, 17:25
Όλα θα είναι μια χαρά -It΄s Alright
freestyle  song  it΄s alright  erasitexnes  νέο τραγούδι  δημιουργία  

Το πρώτο μας αυτοσχέδιο τραγούδι της στιγμης με τον φίλο μου τον Νικο.  Όταν δεν υπάρχει όρεξη για διάβασμα ,αλλά πολύ όρεξη για μουσική.

Ο Νίκος  είναι ενα παιδί που  γράφει στίχους  στον ελεύθερό του χρόνο, αγαπάει τη μουσική και πιστεύω πως το΄χει το κρυφό ταλέντο. Αυτοσχεδίασε τα λόγια επιτόπου το λεγόμενο freestyle.
Γι΄ αυτό μπορεί να μην είναι και πολύ ποιοτικό, αλλά το μήνυμα που περνάει είναι σημαντικό.
Το τραγούδι λέγεται It's Alright by Nicolas ft Nadia
Όλα θα είναι μια χαρά, υπομονή και πίστη στο Θεό να έχουμε.

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
salkobabu

Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/salkobabu

Η τέχνη μας ταξιδεύει . Μέσω της τέχνης εκφραζόμαστε . Ας μιλήσουμε για μουσική,  ιντερνετ ,  διάφορα.{#emotions_dlg.clap} function changeFunc() { var selectBox = document.getElementById("selectBox"); location = selectBox.options[selectBox.selectedIndex].value; }

Links
template design: Jorge