αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
News from Greece and world topicality
"Mucho amistad" por lo tanto en la energía
08 Ιανουαρίου 2008, 12:25
Διόδια μες την πόλη
διόδια  γήπεδο  ομάδες  

Έχουν τρελαθεί και πάνε να τα μάζεψουν τα σπασμενα των Κυβερνήσεων από παντού. Με την διακιολογία ότι πρέπει να μειωθεί το κομφούζιο των αυτοκινήτων θα ξεκινήσουνε μελέτη προκειμένου να δουν που θα τοποθετηθούν τα αστικά διόδια. Όσοι δηλάδη θα χρησιμοποιούν το αυτοκινητό τους για να πάνε στην δουλειά τους θα πληρώνουν κόμιστρο συν την Αττική οδό όσοι την χρησιμοποιούν. Τα τέλη κυκλοφορίας για αυτό το λόγο δεν τα πληρώνουμε? Στο τέλος θα πληρώνουμε τον αέρα που αναπνέουμε. Κάτι πρέπει να γίνει, είμαστε η πιο άπρακτη γενιά. Το μόνο που μας νοιάζει είναι το γήπεδο. Ξέρουν τι κάνουν αυτοί . Σου δίνουν πράγματα να ασχολείσαι και να εκτονώνεσαι και όταν έρθει η ώρα να ξεσηκωθείς για κάτι σοβαρό να μην ασχολείσαι. Ας αφήσουμε τις ποδοσφαιρικές ομάδες νέοι, αυτές έχουνε λύσει τα προβλήματα τους απο καιρό και να κοιτάξουμε να σπάσουμε τον τσαμπουκά των πολιτικών και όχι αυτές τις άμοιρες καρέκλες των γηπέδων.
2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Ιανουαρίου 2008, 11:58
Άσχημα τα πράγματα στην Κένυα.
KENYA  Yoweri Museveni  

Πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται να εμπλακεί και η Ουγκάντα στον εμφύλιο της Κένυας. Ο λόγος είναι ότι το 90% των προϊόντων που εισάγει καθώς και το 78% που εξάγει περνούν απο το κενυάτικο λιμένα Mombazza. Ήδη στρατεύματα βρίσκονται στα σύνορα για να βοηθήσουν αν χρειαστεί τον Mwai Kibaki τον αμφιλεγόμενο για τις νέες εκλογές πρωθυπουργό τον οποίο στηρίζει ο Πρωθυπουργός της Ουγκάντα.
3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


02 Ιανουαρίου 2008, 14:47
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ρόζ  σκάνδαλο  Ζαχόπουλος  

Καλέ τι γίνεται? Παραιτήθηκε την περασμένη Τετάρτη ο Υπουργός Υγιείας της Μαλαισίας Χουά Σόι Λεκ γιατί τον κάνανε τσακωτό με μια ερωμένη του. Τι έχουν πάθει όλοι τους , θα συγκεντρωθούν επιτέλους να φτιάξουν τίποτα για την Χώρα τους και να μην σκέφτονται μόνο την τσέπη και το μόριο τους(γιατί περί μορίου πρόκειται). Την μια ο Ζαχόπουλος την άλλη κάποιος άλλος έλληνας πολιτικός (που γνωρίζω αλλά δεν ονοματίζω). Πως θα εμπιστευτώ κάποιον πολιτικό όταν απατά την ίδια την οικογένεια του. Φανταστείτε τι απάτη θα κάνει σε μένα. Αν τον ενδιαφέρει αυτό το συνήθειο ας μην πολιτεύεται. Ο πολιτικός δεν πρέπει να έχει χρόνο ούτε καν για την οικογένεια του. Υπηρετεί την πατρίδα. Εδώ δεν έχουμε χρόνο οι απλοί εμείς πολίτες που τρέχουμε απο το πρωί ως το βράδυ με τις δουλειές μας και θα έχει ο πολιτικός που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο και κρέμονται όλοι κυριολεκτικά από αυτούς. Για σκεφτείτε να σε καίει ένα πολύ σημαντικό θέμα να παίρνεις τηλέφωνο στο γραφείο ενός βουλευτή και να απαντά η γραμματέα του ότι είναι απασχολημένος και εκείνη την ώρα να της πιάνει τα οπίσθια.
- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
thanos2004
Θάνος Πολύδωρας
Τραγουδιστής - Μουσικός
από ΜΑΡΟΥΣΙΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/thanos2004

Σχολιασμός τοπικής και παγκόσμιας ειδησεογραφίας για οποιοδήποτε θέμα
Tags

Benazir Bhutto Pervez Musharraf KENYA Yoweri Museveni διόδια γήπεδο ομάδες ρόζ σκάνδαλο Ζαχόπουλος

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης