Βιλελμίνη Κατσή
www.vibedeck.com/vilelmini
29 Φεβρουαρίου 2012, 16:55
η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Βιλελμίνης με τίτλο into the dark
vilelmini katsi  Βιλελμίνη Κατσή  

Η Βιλελμίνη Κατσή είναι ένα νέο πρόσωπο και μια φρέσκια πρόταση στο χώρο της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής..'Ηδη κυκλοφορεί το πρώτο της ορχηστρικό lounge c.d-single , με τίτλο "into the dark", που περιλαμβάνει τέσσερα ολοκαίνουργια και ολόφρεσκα τραγούδια, σε μουσική της Βιλελμίνης. Η Πρεβεζάνικης καταγωγής, μουσικοσυνθέτης, ασχολείται με τη μουσική απο 5 χρονών. Γεννήθηκε στο Μαρούσι την 9/3/1978 και μεγάλωσε εκεί μέχρι τα 19 της όπου σπούδασε πιάνο και αρμονία στα ωδεία Θαλής ( γειτονικό ωδείο στο Μαρούσι), και αργότερα στο κεντρικό ωδείο του Φίλιππου Νάκα στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Εθνικό Ωδείο παράρτημα Πρέβεζας, όπου έκανε μαθήματα φωνητικών για δύο χρόνια με καθηγητή τον Κοσμά Παφίτη μέλος του συγκροτήματος ΜΙΚΡΟΒΙΑ , που ένανε πρόσφατα στο Οξυγόνο την εμφάνισή του, μαζί με την Αντιγόνη Κατσούρη, ενώ παλιότερα στην υπήρξε μέλος και σε ένα τετραμελές συγκρότημα που είχαν δημιουργήσει με συμμαθητές της από το Ωδείο στην Αθήνα.
Εδώ και αρκετά η Βιλελμίνη χρόνια ζει στην Πρέβεζα όπου σπούδασε σε δημόσια ΙΕΚ, πληροφορική και marketing , και παράλληλα εργάζεται και σε τράπεζα, αλλά το πάθος της για την μουσική παραμένει το ίδιο!!!
Το "into the dark" , είναι το 1ο track από το νέο ομόνυμο lounge-ορχηστρικό cd-single της Βιλελμίνης . Όλα τα τραγούδια είναι σε μουσική της Βιλελμίνης Κατσή και ενορχήστρωση-παραγωγή του Γιώργου Μπουσούνη, ο οποίος είναι μέλος του συγκροτήματος AMMOS και έχει συνεργαστεί με τους Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Μιχάλη Χαντζηγιάννη,Τάνια Τσανακλίδου,Μανόλη Λιδάκη, Χρήστο Δάντη και πολλούς άλλους. Το album περιέχει 4 κομμάτια και η παραγωγή του έγινε από την onlinerecording.org, ενώ την σχεδίαση του εξωφύλλου επιμελήθηκε η Περσεφόνη Σταμουλάκη.
Ένα από τα κομμάτια του δίσκου το "celtic rain" που κυκλοφορεί σε ορχηστρική version, επέλεξε να ερμηνεύσει η Αντιγόνη Κατσούρη στο επόμενο cd της.
Το cd θα είναι διατεθημένο σε επιλεγμένα δισκοπωλεία στην Ήπειρο και την Λευκάδα, ή μέσω διαδυκτίου στο http://vibedeck.com/vilelmini και www.reverbnation.com/vilelmini .
Απολαύστε το!!!

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
vilelmini
Vilelmini
Μουσικοσυνθέτης
από ΜαρούσιΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/vilelmini

www.vilelminikatsi.gr

www.reverbnation.com/vilelmini

www.twitter.com/vilelmini

www.jumpingfish.gr/vilelmini

http://www.myspace.com/54912234


Tags

europe joey tempest onlinerecording.org Γιώργος Μπουσούνης ΑΜΜΟΣ vilelmini katsi Βιλελμίνη Κατσή Αντιγόνη Κατσούρη Antigoni Katsouri

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links
    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge