ελληνική μουσική
333 online   ·  209.038 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

Δε σε ξέρω αλλά σε αγαπώ

Μπορεί να μη σε ξέρω αλλά νιώθω οτι σε αγαπώ. Τις νύχτες τις άγριες, τις παγωμένες που ξαπλώνω στο κρεβάτι μου σε αισθάνομαι κοντά μου...
Γράφει το μέλος melagxolikosepanasta1 άρθρα στο MusicHeaven
Κυριακή 22 Ιούλ 2007
Είναι σα να μυρίζω το άρωμά σου, σαν να είσαι κοντά μου τις δύσκολες ώρες μοναξιάς και αγωνίας μου. Με ένα πακέτο τσιγάρα στο χέρι, μέρες τώρα ρωτάω τον εαυτό μου, ποιά να εισαι άραγε και με ποιό σκοπό ήρθες στη ζωή μου και με βρήκες. Όταν σε είδα,έδειχνες λυπημένη,κί ομως αυτή η λύπη, σου έκανε το πρόσωπο πιό λαμπερό κι από καθε αστέρι στον ούρανο.

Περπατούσα μόνος, χωρίς να με ενδιαφέρει ποιός με κοιτάζει, ποιός γελά και με χλευάζει. Περπατούσα απλά και μόνο για εμένα. Ξάφνου, μέσα στη βουβή θλίψη μου, είδα κάτι σαν σκία να φάινεται από μακρία. Ήταν η σκιά μιας γυναίκας που περπατούσε με κάπως αργό βήμα χαζεύοντας τα πουλιά που πετούσαν στον ουρανό. Καθώς πλησίαζα όλο και πιο κοντά σε αυτή τη σκιά, ένιωσα την καρδιά μου να φτερουγάει και το σώμα μου να τρέμει. Ήθελα να σου μιλήσω, μα δεν ήξερα τι να σου πω. Ήθελα να δω ποιά είναι αυτή η γυναίκα με το λεπτό σώμα που περπατούσε αργά κοιτάζοντας τα πουλιά που πετούσαν ελεύθερα, άλλα μόνα τους και άλλα ζευγάρια.

Πριν καν σκεφτώ να σου χτυπήσω ελαφρά την πλάτη, γύρισες το γεμάτο θλίψη πρόσωπό σου και πριν καν προλάβω να πω κουβέντα μου μίλησες με φωνή που έτρεμε. Μου είπες ''Κοίτα πώς πετούν! Άμα αυτό δεν είναι ελευθερία τοτε ποιό είναι?'' Τα έχασα και μη μπορόντας να σου απαντήσω κούνησα απλά το κεφάλι και είπα ''΄Ναι''. Ήθελα να σου μιλήσω κι άλλο. Να σου πω οτί είχες δίκιο. ''Το ξέρω''. Μου είπες διαβάζοντας τη σκέψη μου. ''Όπως επίσης ξέρω και οτί θα ήθλες κι εσύ να είσαι ελεύθερος''. Τότε, θλίψη βαθειά με διαπέρασε και ήθελα να είχα έναν ώμο να κλάψω πολυ μέχρι να φύγει για πάντα. Εσύ με αγγάλιασες και τότε δεν άντεξα και ξέσπασα. Δάκρυα τρεξαν από τα μάτια μου για ώρες κι εσύ εκεί, σαν πιστή σύντροφος στις λύπες και τις χαρές μου ακούραστη έμενες εκεί, κοντά μου. Όταν πια έπαψα να κλάιω με κοίταξες και μου είπες να βγω επιτέλους από τα κάγκελα που με εμποδίζουν να μιλήσω ελεύθερα, να τα σπάσω και να αρχίσω να εκφράζομαι.

''Κάπου σε έχω ξαναδέι, νομίζω''. ''Ναι''. '' ''Κάπου αλλού''. ''Πολλά χρόνια πριν''. Και ξεκίνησες να τρέχεις, κι εγώ σε φώναζα να περιμένεις.

Τώρα μόνος στο σπίτι σε σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν είναι όνειρο αλλά θέλω να το ξαναζήσω. Να σε ξαναδώ, γιατί δεν ξέρω πια είσαι αλλά αισθάνομαι ότι σε ξέρω. Μπορει να μη σε ξέρω αλλά αισθάνομαι οτί σε αγαπάω. Εισαι το άλλο μου μισό. Η αδερφη ψυχή που όλοι ψάχνουμε. Όπου και να είσαι, όσο μακριά και να είναι θα ψάξω να σε βρω. Καλή σου νύχτα όπου και να εισαι.
σχόλια (9)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

Liza32 Chat
Φθασμένος
#8925   /   22.07.2007, 07:52   /   Αναφορά
Τι ωραίο! Βγάζει πολύ συναίσθημα πολύ αγάπη. Λίγοι είναι οι τυχεροί που βρίσκουν το άλλο τους μισό. Μα όταν το βρούν δεν πρέπει να το αφήσουν να φύγει. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αναγκάζονται να φύγουν πρώτοι για κάποιο λόγο. Όμως ποτέ δεν ξεχνούν. Κάνουμε τόσο δρόμο για να μάθουμε τους άλλους, που ξεχνάμε να μάθουμε τον εαυτό μας. Και τι θέλει πάνω απο όλα ο εαυτός μας; Να αγαπηθεί όσο θα αγαπήσει. Μόνο που αυτό δεν συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Συχνά, πέφτουμε θύματα των περιστάσεων και μετά φοβόμαστε να ανοιχτούμε στους άλλους. Η αδερφή ψυχή, το άλλο μας μισό, κάπου υπάρχει κάπου μας περιμένει...Όμως ίσως δεν μπορέσει ποτέ να έρθει κοντά μας, για πολλούς λόγους. Μα είμαι σίγουρη πως αν ο ένας απο τους δυο αγαπάει αληθινά, θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την αγάπη του άλλου. Σε αντίθετη περίπτωση, απλά θα κάνει τον άλλο να φύγει. Οι πράξεις μετράνε, όχι τα λόγια.
gexrag Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#8927   /   22.07.2007, 08:55   /   Αναφορά
Εξαιρετικό!!!

Ένα απόσπασμα και άγγιγμα ψυχής!!!

Δυό ψυχές που είναι γεννημένες η μια για την άλλη (αδερφές ψυχές δεν υπάρχουν) συναντήθηκαν και αναπτύχθηκε ένα είδους δυσνόητης επικοινωνίας. Ότι θέλει ο ένας θέλει και ο άλλος. Σπάνιο... ναι πολύ. Βρέθηκε από τον ένα το άλλο του μισό... ναι.

Πάντα φίλοι μου είχα την αγωνία μήπως περάσει από δίπλα μου το άλλο μου μισό και δεν το αντοληφθώ ή μήπως χάσω την ευκαιρία να το βρω. Ήταν δίπλα μου όμως και εγώ ο τυφλός δεν το αντιλήφθηκα. Ένιωθα την έλξη και έλεγα... μπα... δε... με αποτέλεσμα τελικά να χάσαω απλά πολύ χρόνο. Όταν σας δίνεται τέτοια ευκαιρία να γνωριστήτε με μια απολύτως συμβατή και όχι αδερφή ψυχή μην χάσετε την ευκαιρία. Η ζωή τα φέρνει έτσι που πάλι τα πράγματα γυρίζουν πίσω. Εγώ έχασα 19 χρόνια συνολικά.
marylin Chat
Βετεράνος
#8928   /   22.07.2007, 12:28   /   Αναφορά
Συνεχώς κάτι θα λείπει κι ανεκπλήρωτο θα μείνει

δε μπορώ να σ΄έχω, δε μπορώ να σε χαρώ

τόσες μάταιες συζητήσεις κι άλλα τόσα να ρωτήσεις

πάλι πουθενά δε βγάζει

δε μπορώ να σε χαρώΚι όμως είμαι εδώ, είμαι εδώ

να βάλω μια φωτιά στον ουρανό

να κοιτώ...Συνεχώς κάτι θα φταίει

και το αύριο θα καίει

δε μπορώ να σ΄έχω

δε μπορώ να σε χαρώΚι όμως είμαι εδώ, είμαι εδώ

να βάλω μια φωτιά στον ουρανό

να κοιτώ...DOMENICA [ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ]
mariametokapelo Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#8929   /   22.07.2007, 18:25   /   Αναφορά
Έχω μείνει άφωνη μπροστά σε τέτοιο θαύμα...Δεν μπορεί να μην το νοιώσατε έστω και μια φορά...Κι έμενα με προσπέρασε πριν πολύ καιρό.Κι ύστερα...Το έχασα όσο ξαφνικά το βρήκα.Όπου κι αν είσαι melagxolikosepanasta σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή να ξαναβρεθείτε....
rigas Chat
Φθασμένος
#8956   /   24.07.2007, 21:51   /   Αναφορά
" Όπου και να είσαι, όσο μακριά και να είναι θα ψάξω να σε βρω "Ένα είναι σίγουρο. Όποιος ψάχνει βρίσκει.

---------------------------------------------------------------------------

Πολύ καλό το κείμενό σου.
edelweiss Chat
Σολίστ
#8962   /   26.07.2007, 07:11   /   Αναφορά
Αυτή η σκιά που όταν σε πλησιάζει δεν σε κάνει να τρομάξεις μα να λυγίσεις και να αφεθείς στον ίσκιο της...

Αυτό το αεράκι που όταν φυσάει δεν σε κάνει να κρυώνεις, αντιθέτως σε κάνει να νοιώθεις ένα ρίγος...

Αυτή η ιδέα που δεν σε ανησυχεί, αλλά σε γαληνεύει...

Ναι αυτή η σκέψη που άμα πάρει ανθρώπινη μορφή και αφεθείς στα χέρια της, θα σε μεταμορφώσει σε αυτό που ψάχνεις τόσο καιρό...
venceremos Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#9112   /   16.08.2007, 01:37   /   Αναφορά
Άντε, γεια μας... Κι άλλος καμένος... Έλπίζω να την ξαναβρεις μπροστά σου και αυτή τη φορά να μην την αφήσεις να σου φύγει;)

Θέλω νακούσω κι ένα happy-end... Άντε, για να σου/μας περάσει και η μελαγχολική διάθεση ;))

Αλλά πες μου, πως κατάφερες να διεισδύσεις στα έγκατα του musicheaven τόσο αθόρυβα, χωρίς να μας δώσεις κανένα στοιχείο;;Ούτε καν να μας παραμυθιάσεις..;;;

Stroumfita456 Chat
Φθασμένος
#10779   /   14.12.2007, 21:55
πολυ ωραιο το κειμενακι σου...:)!!!!!!

kamelia8 Chat
MusicHeaven Guru
#12641   /   29.03.2008, 10:18   /   Αναφορά
Μου άρεσε πάρα πολύ... Με άγγιξε! Συγκινήθηκα!

Σου εύχομαι να την ξαναδείς και να προλάβεις να της πεις ότι την αγαπάς...


Πρόσφατα σχόλια

Αυτά τα διάβασες;