ελληνική μουσική
265 online   ·  209.540 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > ΜusicHeaven Comedy

Το Bohemian Rhapsody από τις 25 πιο ...ενοχλητικές φωνές!

O Καναδός Rick Miller ερμηνεύει το - σύμφωνα με πολλούς - κορυφαίο τραγούδι της ροκ ιστορίας, το Bohemian Rhapsody των Queen, υποδυόμενος 25 διάσημα συγκροτήματα και καλλιτέχνες!

Το Bohemian Rhapsody από τις 25 πιο ...ενοχλητικές φωνές!

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge)298 άρθρα στο MusicHeaven
O Jorge ίδρυσε το MusicHeaven το 2002, ως μετονομασία του GreekMusiciansHeaven που είχε δημιουργηθεί το 1997 στο εργαστήριο των Μηχ. Η/Υ στην Πάτρα. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει ...
Παρασκευή 17 Απρ 2015

Ο Rick Miller, ηθοποιός και κωμικός, μένει στο Τορόντο του Καναδά και είναι γνωστός για την τηλεοπτική σειρά Just For Laughs και για το παρακάτω βίντεο.

Απολαύστε καλλιτέχνες και συγκροτήματα με ...ενοχλητικές - κατά Mller - φωνές όπως οι Metallica, ο Andrea Bocelli, οι Aerosmith, ο Jon Bon Jovi, οι AC/DC και άλλοι, όπως τους υποδύεται ο ταλαντούχος κωμικός, ο οποίος στο τέλος μας αποκαλύπτει και τη δική του φωνή!

Τα σχόλια σας κάτω από το βίντεο.

Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε την ανάλυση του Bohemian Rhapsody από τον Παναγιώτη Βουλιάκη.


TagsΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε