ελληνική μουσική
  614 online   ·  210.826 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

  Ένα σχόλιο για το bullying

  Μια και στην βορειότερη χώρα της Αφρικής, το Γιουνανιστάν, ανακαλύψαμε ως λέξη το bullying, να πω ότι αν η υποκρισία στην Ελλάδα ήταν πρωτάθλημα, θα είχαμε πάρει το Μουντιάλ τουλάχιστον 15 φορές.

  Ένα σχόλιο για το bullying

  Γράφει ο Suspect (suspect)
  4 άρθρα στο MusicHeaven
  Τετάρτη 22 Ιούλ 2015


  Στην κοινωνική παρακμή, στην πνευματική εξαθλίωση και στην αποσάθρωση της ελληνικής κοινωνίας, το bullying δεν αφορά μόνο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μας αφορά όλους για αυτό και δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά.


  Καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα, δεν κάνουμε bullying; Εμεις οι ίδιοι, δεν βρίζουμε, δεν απειλούμε, δεν εκφραζόμαστε επιθετικά; 


  Στα μαζικά μέσα επιρροής δεν γίνεται bullying; Έχεις παρακολουθήσει ποτέ μια πολιτισμένη πολιτική συζήτηση; Φωνάζει ο ένας πάνω στον άλλο, δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού και πολιτισμού, εκπομπές χάβρα και το άλλοθι είναι έτοιμο: «Διάλογο κάνουμε». Διάλογος χωρίς σεβασμό στον συνομιλητή είναι βαρβαρότητα. 


  Στο δρόμο ως οδηγοί δεν κάνουμε bullying συνέχεια; Συνεχείς παραβάσεις του ΚΟΚ και βρισίδι από πάνω!  Ο μέσος Έλληνας οδηγός οδηγεί επιθετικά, εριστικά, επιδεικτικά  και πάντα φταίει ο άλλος. 


  Στο γήπεδο δεν κάνουμε bullying; Βρίζουμε τη μάνα του άλλου, κάθε ιερό και όσιο, απειλούμε, εκφοβίζουμε, τραμπουκίζουμε, μπουκάρουμε στα γήπεδα, εκτοξεύουμε πέτρες και φωτοβολίδες και είμαστε οπαδοί του σκορ και όχι του αθλήματος.


  Στα σχολεία το bullying δεν ξεκινά από τα περιστατικά τύπου Γιακουμάκη. Ξεκινά από την μόδα των καταλήψεων που έχει λάβει το χαρακτήρα παράδοσης μαζί με τα Χριστούγεννα. 


  Στα πανεπιστήμια δεν γίνεται bullying; Ας τολμήσει κάποιος να αντιτεθεί στις κομματικές νεολαίες. Ας τολμήσει κάποιος να θελήσει να κάνει μάθημα ή να πει μια κουβέντα όταν τα καλόπαιδα χτίζουν τον πρύτανη στο γραφείο του. 


  Στην κοινωνική ζωή δεν γίνεται bullying; Οργανωμένες μειοψηφίες καίνε, καταστρέφουν μαγαζιά και αυτοκίνητα, καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια, κλείνουν δρόμους και κατασκηνώνουν σε πλατείες. Πλήρης ασυδοσία που βαφτίζεται δημοκρατικό δικαίωμα, κανείς δεν τιμωρείται και η ζωή συνεχίζεται. Στο όνομα της επανάστασης του γλυκού νερού δεν γίνεται bullying από τη μειοψηφία έναντι της πλειοψηφίας;


  Ο συνδικαλισμός δεν είναι bullying; Απεργίες, εκβιασμός του κοινωνικού συνόλου και εκφοβισμός περί πολιτικού κόστους. 


  Στην πολιτική ζωή δεν γίνεται bullying; Μπετό τρίτο κόμμα δεν είναι η Χρυσή Αυγή; Με τις ψήφους μας δεν είναι; 


  Στην περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν έγινε bullying και από την ανάποδη; Βγήκαν πολλοί και διέδωσαν μια φωτογραφία που δείχνει τον Βαγγέλη και άλλους επτά νοματαίους με τη λεζάντα «αυτοί είναι οι φονιάδες του Βαγγέλη». Ερώτηση: Αν ένας ή δύο από αυτούς δεν έχουν καμία σχέση και πάνε βόλτα και τους αναγνωρίσουν και τους σπάσουν στο ξύλο ( στην καλύτερη ) ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Πως διαδίδεις μια φωτογραφία όταν δεν ξέρεις σίγουρα ότι όλοι αυτοί που απεικονίζονται έχουν κάποια σχέση; 


  Αφού διαλύθηκε το κύτταρο της κοινωνίας, η οικογένεια, με τα διαζύγια να έχουν γίνει κάτι σχεδόν φυσιολογικό, η πτώση δεν έχει πάτο.

  Αφού εγκαταλείφθηκαν οι αξίες του Ελληνισμού που μας κράτησαν όρθιους 2000 χρόνια ως αναχρονιστικές, οπισθοδρομικές, μπανάλ και σκοταδιστικές, ας απολαύσουμε την εποχή μας. Μια «απελευθερωμένη» εποχή μίσους και κακοψυχίας… 

  Συγγνώμη για την ενόχληση, συνεχίστε ελεύθερα να συζητάτε, να εξοργίζεστε για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και να λέτε ότι το bullying δεν είναι καλό πράγμα… 

  Ούτως ή άλλως σε λίγες  μέρες το bullying θα ξεχαστεί…..
  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε