ελληνική μουσική
  444 online   ·  210.971 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Μουσική Τεχνολογία

  Homemade Concerts / Συναυλίες φτιαγμένες στο Σπίτι

  Μία ανοιχτή πρόσκληση προς όλους του μουσικούς του κόσμου.

  Homemade Concerts / Συναυλίες φτιαγμένες στο Σπίτι

  Σάββατο 28 Μαρ 2020

  Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά κι ασφαλείς!

  Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε πολλά μέρη του κόσμου πρέπει να απέχουμε από κοινωνικές συναντήσεις και να βρισκόμαστε σπίτι μας. Για αυτό σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε μία πλατφόρμα μουσικής συνομιλίας με μουσικούς από όλο τον κόσμο.

  Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε Συναυλίες Φτιαγμένες στο Σπίτι / Homemade Concerts ώστε να γνωριστούμε περισσότεροι άνθρωποι και να γνωρίσουμε πολλούς μουσικούς από όλο τον κόσμο μέσω βίντεο. Τα βίντεο θα τα ανεβάζουμε στην πλατφόρμα μας στο YouTube και θα τα κοινοποιούμε και στο Facebook / Instagram.

  Mε αυτόν τον τρόπο ο κόσμος που παρακολουθεί τις συναυλίες αυτές θα αγοράζει τα άλμπουμ των μουσικών κι έτσι θα συμβάλλει στην οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη τόσων καλλιτεχνών που βρίσκονται χωρίς δουλειά αυτόν τον καιρό, λόγω της κατάστασης.

  Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος κι ευελπιστούμε αυτός να είναι ένας τρόπος να μείνουμε κοντά έστω και διαδικτυακά, προς το παρόν και να βοηθήσουμε όσο κι όπως μπορεί ο ένας τον άλλον.

  Αν σας ενδιαφέρει να είστε μέρος της ιδέας αυτής παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα βίντεο στο σπίτι σας με τα εξής χαρακτηριστικά:

  1. Μία μικρή εισαγωγή γνωριμίας, να αναφέρετε το όνομά σας, πού βρίσκεστε αυτή την στιγμή (χωριό, πόλη, χώρα) κι αν θέλετε να πείτε από πού είστε.

  *Αν δεν θέλετε να μιλήσετε στο βίντεο, τότε στείλτε τις πληροφορίες αυτές γραπτώς.

  2. Δημιουργήστε ένα βίντεο όπου θα παίζετε κάποιο μουσικό όργανο/ θα τραγουδάτε/ αυτοσχεδιάζετε/ ένα δικό σας αυθεντικό κομμάτι

  *αν θέλετε να στείλετε σαν μουσικό σχήμα/ συγκρότημα/σύνολο παρακαλούμε συνεργαστείτε από απόσταση με την βοήθεια της τεχνολογίας και μην βρεθείτε, #μένουμε σπίτι **.

  3. Περισσότερες πληροφορίες για εσάς, λίγα λόγια για την καλλιτεχνική σας πορεία, (2-3 προτάσεις).

  4. Λινκ για να μπορέσουν οι θεατές να σας ακολουθήσουν και να αγοράσουν την μουσική σας.

  5. Παρακαλούμε να στείλετε όλα τα παραπάνω στο εμαιλ μας (τα βίντεο μπορείτε να τα στείλετε WeTransfer) via WeTransfer). Τα εμαιλ να έχουν τίτλο/θέμα  'Be With - Homemade Concerts Video':

  info@bewith.gr 

  Θα ανεβάζουμε τα μουσικά βίντεο μαζί με τα λινκ των μουσικών στο YouTube και στα  social media που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτές τις συναυλίες φτιαγμένες στο σπίτι! 

  **Παρακαλούμε να θυμάστε ότι το βίντεο θα δείχνει ένα μέρος του σπιτιού σας οπότε μην δείξετε κάτι που θα αποκαλύψει την διεύθυνσή σας ! #Μένουμε σπίτι και είμαστε ασφαλείς! ** 

  Ελπίζουμε οι συναυλίες αυτές να είναι ένας ακόμα τρόπος να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να νιώσουμε πιο κοντά, παρά την απόσταση που πρέπει να κρατάμε..

  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας κι ελπίζουμε να γνωριστούμε μέσω βίντεο σύντομα!

   

  Με αγάπη,

  Αλέξανδρος & Μαρία-Χριστίνα 

  Be Creative

                 Be Safe

                            Be With 

  Facebook www.facebook.com/homemadeconcerts

  Instagram https://www.instagram.com/homemadeconcerts/

   

   

   

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε