ελληνική μουσική
  608 online   ·  210.826 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

  Ένας μουσικός παιδικός ήρωας γεννιέται

  Ο "Hippoβρύχιος" με τα τραγούδια του μπήκε για τα καλά στις καρδιές μικρών αλλά και μεγάλων.

  Ένας μουσικός παιδικός ήρωας γεννιέται

  Γράφει το μέλος fvidalis
  1 άρθρα στο MusicHeaven
  Κυριακή 12 Απρ 2020

  🔶 Hippoβρύχιος was born…

  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

  Ήταν πολύ πρωί ☀️. Όπως συνηθίζουμε να ξεκινάμε τα Σάββατά μας με τον Γίαννη, με έναν καφέ ☕️, στο χέρι. Απλά εκείνο δεν ήταν σαν τα άλλα. Το θυμάμαι σαν σήμερα, που μου έλεγε με επιμονή να ασχοληθώ με τα παιδικά τραγούδια. Πως ήρθε η ώρα ⏱. Εξάλλου δε διαφέρουν και πολύ με αυτά που ήδη γράφω. {Ποτέ δεν κατάλαβα αν το είπε αυτό για καλό}. Και συνέχισε…Να αφήσω για λίγο στην άκρη το συγκρότημά μου, τους StandBy  👨‍🎤. Γι` αυτό ονομάστηκαν έτσι. Γιατί θα είναι εκεί όποτε χρειαστώ. Θα με περιμένουν. Και σα να ήταν συνεννοημένοι, μέσα σε λίγες ώρες ⏱⏱, άκουσα ακριβώς τα ίδια λόγια από το Νίκο και την Μαρίνα. Κάνε το, μου λένε. Ή τώρα ή ποτέ. Η πλύση εγκεφάλου κατέληξε σε πλήρη επανενεργοποίησή του.

  Στο γυρισμό για το σπίτι φανταζόμουν έναν παιδικό ήρωα 🦸‍♂️ που θα μιλούσε στους μικρούς του φίλους 👶👧, όχι μόνο με λόγια, μα κυρίως με τη μουσική του 🎸🎶. Δεν ήξερα καν τί θα τους έλεγε. Απλά θα ήταν ο εαυτός του. Και παραλίγο αυτός να ήταν ο "frankie, the Monkey" 🙈. Ίσως και ο "ΕλεφανταΣτικός" 🐘. Μου πέρασε από το μυαλό να είναι ο "Hippys". Αλλά μόλις έφτασα σπίτι 🏠, πριν καν περάσουν 11 δευτερόλεπτα, χτύπησε την πόρτα🚪 ο "Hippoβρύχιος".

  Του άνοιξα, μπήκε, και ως ένας γνήσιος Gentlehippo, αντί για γλυκά 🍩🍭, έφερε λίγη έμπνευση και μερικά τραγούδια.
  Και αυτά, μόνο για αρχή…

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLw30whUR4pghjK-nc5dmzhRxWy5griz1J

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε