ελληνική μουσική
    507 online   ·  210.821 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

    Μία ώρα και δέκα λεπτά περίσσευμα

    Ονειρικές σκέψεις ξεπηδούν στα άδυτα του μυαλού μου. Αφήνοντας τα "πρέπει" παράμερα αφήνομαι σε εικόνες με ηλιαχτήδες που περνούν σε μακρυνούς ορίζοντες και σχίζουν την θολή ματιά μου που προσμένει...
    Γράφει ο nektarios
    5 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 29 Μαρ 2003
    9/12/2002

    Στιγμές μοναξιάς...μόνο τότε καταλαβαίνεις ποιός πραγατικά είσαι. Βλέπεις πράγματα που διαφορετικά δεν θα έβλεπες και νιώθεις τόσο αδύναμος μα και συνάμα τόσο δυνατός.

    Περίεργη αυτή η κατάσταση, αγαπάς και δεν αγαπάς, ζείς και δεν ζείς. Φωνές ανθρώπων ξεχασμένων ξεπηδούν στο μυαλό μου. Φίλοι παλιοί, αγάπες που έσβησαν στο πέρασμα του χρόνου ξαναβιώνουν το ξεπεσμένο μεγαλείο τους και χάνονται σε δύσεις καθώς παίζουν τα χρώματα πάνω στην θάλασσα. Αυτό το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη! Κάποτε άκουσα οτι για όλα υπάρχουν λέξεις να τα περιγράψεις. Όσο και να ψάχνω, δεν τις έχω βρεί ακόμα. Ο αέρας έπαιρνε τα μαλλιά της κι εγώ σαν χαμένος κρεμόμουν απο μια ματιά της. Έυκολα ξεχνούν οι άνθρωποι και εύκολα πληγώνουν. Το ακούς, το ξανά ακούς μα πάντα λες οχι εγώ, οι άλλοι. Δύσκολο να γίνει το "εγώ" οι "άλλοι" και οι "άλλοι" το "εγώ". Στην φιλοσοφία και στην θεωρία είμαστε όλοι αλάθανστοι. Τι είναι τελικά η φιλοσοφία αν είναι μόνο για τους άλλους? Σκόρπια λόγια στον άνεμο.

    Γυρνώ και την κοιτώ στα μάτια ξανά και ξανά και βλέπω το νόημα σε ότι ψάχνω ξεκάθαρο. Δύο θάλλασες όχι ήρεμες, δύο θάλασσες που σηκώνουν νησιά και ηπείρους ολόκληρες.Ώρες ολόκληρες κάθομαι και ατενίζω το βλέμα της μα όσο και να προσπαθώ να δώ κι εγώ τι βλέπει, με πνίγει κι εμένα και με ξεβράζει σε άγονες παραλίες.

    Δέν θα την ξαναδώ... Το αποφάσισα λέω εγωιστικά στον εαυτό μου και τέλος. Μπαίνει τέλος ρε σε αυτά; Σε κάνει οτι θέλει και πάντα νομίζεις οτι βγαίνεις μπροστά της! Το κεφάλι μου πάει να σπάσει και αυτή η ησυχία με τρελλαίνει...




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #13402   /   30.04.2008, 18:54   /   Αναφορά
    Τι όμορφο... Εκφράζεις τις σκέψεις σου πολύ ωραία....