ελληνική μουσική
    449 online   ·  210.826 μέλη
    Σκοτάδι... Μια αχόρταγη ηλιαχτίδα κατάφερε να διαπεράσει τη χοντρή κουρτίνα, διέσχισε σχεδόν το μισό μικρό δωμάτιο και έπεσε νωχελικά πάνω στους σωρούς από σημειώσεις και βιβλία που βρίσκονταν στο πάτωμα.
    Το δωμάτιο απέκτησε έτσι μία ιδέα φωτισμού και άρχισε να δίνει την πρώτη εντύπωση, αυτήν ενός βομβαρδισμένου τοπίου, αλλά σε πιο εξευγενισμένη μορφή…Αν όχι πόλεμος ήταν μια σίγουρη μάχη με τα σκεπάσματα του κρεβατιού.
    Πρέπει να σηκωθώ, το κερατό μου!
    Γράφει το μέλος assasinos
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 24 Μαΐ 2006
    Το δωμάτιο του ήταν μάλλον μικρό, με 2 πόρτες να φιγουράρουν στον βορεινό τοίχο. Το κρεβάτι ήταν το κυριότερο έπιπλο τελικά, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό γραφειάκι που μετά βίας χωρούσε τον υπολογιστή μαζί με κάποιες δεκάδες στοιβαγμένα cd και αρκετά περιτυλίγματα σοκολάτας.Ζάχαρη...τροφή για σκέψη.
    Ήταν μάλλον κοντά στο μεσημεράκι όταν κάτι ανάμεσα σε κραυγή απόγνωσης και δήλωση γεγονότος βγήκε από τα χείλη του.
    ΔΕΗ...πρέπει να πληρώσω τη ΔΕΗ σήμερα!
    Πετάχτηκε πανικόβλητος από το κρεβάτι και γρήγορα έφτασε, σκοντάφτοντας στα ριγμένα αντικείμενα, στην τουαλέτα.Συνοπτικές διαδικασίες ατομικής καθαριότητας και βιολογικών αναγκών και σε 2 λεπτάκια ήδη περνούσε την πόρτα του σπιτιού του βγαίνοντας στην αυλή.Τα ρούχα του, λες και ήταν κλιβανιασμένα, δεν τον πτοούσαν ιδιαίτερα.
    Στο κάτω κάτω είναι καλύτερα από τα τραγελαφικά ντυσίματα που θα συναντήσω μπροστά μου,σκεφτόταν όποτε κάποιος τον κοιτούσε με μισό μάτι.

    Στα ταμεία επικρατούσε το αδιαχώρητο.Ουρές ανθρώπων έφταναν μέχρι την είσοδο του κτιρίου.Για παράκαμψη ούτε λόγος! Ο νόμος του Lynch βρίσκει απόλυτη εφαρμογή, ειδικά στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες.Με τα πολλά «Μην σπρώχνετε κυρία μου» και τα κλασσικά «Μα όχι εγώ ήμουν πριν από εσάς», έφτασε στον κισσέ και κοίταξε την ταμεία.
    Μπα...είναι πολύ νέα για να είναι η κανονική υπάλληλος...πρακτικάριος θα είναι από τις σχολές!
    Η νεαρή υπάλληλος ήταν μάλλον μέτρια στην ομορφιά αλλά και εκείνος δεν ήταν και κάτι το αξιοπρόσεχτο.Μάλλον απαρατήρητος περνούσε στον Έξω Κόσμο.Μέτριο ανάστημα,κανονικός σωματότυπος,αξυρισιές του φοιτητή.Μόνο τα μάτια του άξιζαν αν τον ρωτούσε κανείς για την προσωπική του γνώμη.Γκριζοπράσινα,σχεδόν χακί.
    Μα τι κάνει αυτή;
    Η κοπελιά είχε αφαιρεθεί κοιτώντας την οθόνη του τερματικού της για αρκετή ώρα.«Μα πού είναι το διαβολεμένο;» ψέλισε.
    -Ψάχνετε κάτι; Ρώτησε εκείνος περίεργος προσπαθώντας να της χαρίσει το πιο καλοσυνάτο του χαμόγελο, με τα μάτια του να λαμπυρίζουν και ο ίδιος βουτηγμένος στην ευγένεια.
    - «Ε ναι...ξέρετε...»κόμπιαζε...«Μήπως ξέρετε που είναι το delete;;;»
    New Technology Incompatible αλλά τουλάχιστον όμορφη...σκέφτηκε αυτός.
    -Βεβαίως!Είναι, νομίζω δεξιά του Enter! Απάντησε αυτός με προσποιητή αμφιβολία.

    Αφού το πλήκτρο βρέθηκε, με συνοπτικές διαδικασίες εκείνος πλήρωσε τον λογαριασμό του ρεύματος, και έκανε να απομακρυνθεί από τα ταμεία.
    -Συγνώμη...!
    Γύρισε σαστισμένος και είδε το πιο λαμπερό χαμόγελο που είχε ως τα 22 του δει.Ειλικρινές λαμπερό χαμόγελο.
    -Τα ρέστα σας..! είπε εκείνη χαμογελώντας και πάλι.
    -Ευχαριστώ!

    Ένα μοναδικό ειλικρινές χαμόγελο του έφτανε για σήμερα...η ημέρα του είχε φτιάξει. Σαν χαζός προχώρησε και πέρασε την έξοδο, χαμογελώντας σαν κανένα παιδάκι.
    Αυτά είναι... σκέφτηκε...



    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #4731   /   24.05.2006, 13:04   /   Αναφορά
    Αληθινό,απλό κι ειλικρινές...Μ'αρεσε!
    #4733   /   24.05.2006, 14:11   /   Αναφορά
    Σύντομο και ωραίο! Μπράβο σου!
    #4734   /   25.05.2006, 01:45   /   Αναφορά
    Α πολύ ωραίο! Η αλήθεια είναι (η δική μου) πως σπανίζουν τ'αληθινά χαμόγελα στις καθημερινές συναντήσεις μας. Καλοντυμένους και προσεγμένους θα βρεις δε λέω, στη πένα, με το χαρτοφύλακα, και το σομόν πουκάμισο (που είναι και μετροσέξουαλ), προς θεού να είναι λερωμένο το πουκάμισο σου, να είναι τσαλακωμένο το τζην σου. Ακόμα και αυτό, έγινε στύλ, προσεγμένο λερωμένο και σκισμένο τζην, προσεγμένα ανακατεμένα μαλλιά με ειδικό ζελέ για να κάτσουν. Προσωπικά μου λείπουν τα 80ς που ήταν όλα τουλάχιστον χύμα στο χύμα και κιτς στο φούλ. Έτσι να ξεχωρίζουμε στο πλήθος. Να υπάρχει λίγο χρώμα. Να βλέπουμε και Αληθινά χαμόγελα που φτιάχνουν τη μέρα μας.



    Για την ιστορία κοιτάζω πάντα να χαμογελάω αληθινά. Ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος μπορεί να το χρειάζεται πράγματι, μπορεί να είσαι το μοναδικό άτομο που συναντά. Για την ιστορία τα ρούχα μου είναι πάντα τσαλακωμένα και τα μαλλιά μου φυσικά - ανακατεμένα.



    Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες. Σου χαρίζω λοιπόν, ένα ξεκούραστο. Αληθινό χαμόγελο μου.



    :)
    STR
    #4736   /   25.05.2006, 12:51   /   Αναφορά
    polu omorfo...!!

    alh8ino...!!
    #4755   /   27.05.2006, 03:50   /   Αναφορά
    Εγώ εκτός από το χαμόγελό μου σου χαρίζω και την πιο ζεστή μου ματιά για να φωλιάσει στην καρδιά σου και για να συνεχίσεις την όμορφη αυτή πορεία.... :)