ελληνική μουσική
    654 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Μιχάλης Αλιάγας: Στον Ορίζοντα του Χρόνου

    Ένα νέο CD στο οποίο συμμετέχουν 2 αγαπημένα μέλη του MusicHeaven κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον Καθρέφτη. Πρόκειται για τη δουλειά Στον Ορίζοντα του Χρόνου, του Μιχάλη Αλιάγα (μέλος Miguel). Με την ίδια δουλειά κάνει και την είσοδό του στη δισκογραφία και ο Γιώργος Αξαμπανόπουλος, ο γνωστός μας Rapsodos που έχει γράψει τη μουσική και τον στίχο στο τραγούδι Ταξίδι Καλοκαιρινό που μπορείτε να ακούσετε...

    Ακούστε το ηχητικό!
    Γράφει ο Jorge (Jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 25 Ιούν 2006


    Στην ενορχήστρωση συναντώνται ελληνικά μεσογειακά ακούσματα (ούτι, κανονάκι, κρουστά) με τα παραδοσιακά όργανα τον Άνδεων της Λατινικής Αμερικής. Την ενορχήστρωση έκανε ο Nilton Gonzales Uribe (από τo συγκρότημα INTI) σε συνεργασία με τον Jorge Luis Carrera Zapata (από το συγκρότημα Apurimac).


    Jorge Luis Carrera Zapata & Μιχάλης Αλιάγας (Miguel)



    Γιώργος Αξαμπανόπουλος (Rapsodos)


    Το αποτέλεσμα φανερώνει ότι ο συνδυασμός των δύο μουσικών πολιτισμών είναι πηγή για τη δημιουργία τραγουδιών που ταξιδεύουν τη φαντασία και τις αισθήσεις, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

    Στη δουλειά αυτή εκτός από τα τραγούδια του Μιχάλη Αλιάγα, γράφουν και συμμετέχουν μουσικά οι Nilton Gonzales Uribe, Γιώργος Αξαμπανόπουλος, Jorge Luis Carrera Zapata. Επίσης έχει γίνει διασκευή σε ένα παλαιότερο τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη, το "Έλα να σου τραγουδήσω" καθώς και στο παραδοσιακό τραγούδι του Περού “Ojos azules” (Μάτια γαλανά)

    Στο κανονάκι ο διδάσκαλος της ελληνικής μουσικής Βασίλειος Νόνης.

    Σχετικά Links

    - Αγοράστε το CD
    - Προσωπική Ιστοσελίδα Μιχάλη Αλιάγα





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #4944   /   25.06.2006, 14:58   /   Αναφορά
    Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στην εταιρεία Καθρέφτης του Μωυσή Ασέρ που αναλαμβάνει και στηρίζει νέους ανθρώπους...

    Καλοτάξιδο...
    Administrator
    #4946   /   26.06.2006, 10:08   /   Αναφορά
    Καλή αρχή στον Γιώργο (Rapsodos), του οποίου τα τραγούδια αξίζουν να βρίσκονται σε προσεγμένες παραγωγές, όπως του Μιχάλη, και όχι απλά στα συρτάρια του ή στο μυαλό του. Ανοιχτόμυαλοι και ανεξάρτητοι παραγωγοί, πρέπει να ακούσετε τα τραγούδια του Γιώργου, στην Music Page www.georgeaxa.musicheaven.gr
    #4947   /   26.06.2006, 11:14   /   Αναφορά
    Να ευχηθώ με την σειρά μου στον Μιχάλη αλλά και στον Γιώργο καλή αρχή και φυσικά καλή επιτυχία.Τα τραγούδια είναι πάρα πολύ ωραία.Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή....:)
    #4949   /   26.06.2006, 13:13
    πολυ απλα

    μπραβο σας και καλη επιτυχια


    #4951   /   26.06.2006, 15:32   /   Αναφορά
    Το καράβι ξεκίνησε επιτέλους! Εύχομαι καλό ξεκίνημα στο ταξίδι σας, με πολλά κι ενδιαφέροντα δρομολόγια :)
    #4958   /   26.06.2006, 21:26   /   Αναφορά
    Εύχομαι 'ο,τι καλύτερο και στους δυο καλλιτέχνες που τιμούν με την παρουσία τους το μουσικό μας Παράδεισο, ιδιαίτερα θέλω να διαβεβαιώσω τον πρωτοεμφανιζόμενο Rapsodo μας, ότι η ποιοτική δισκογραφία τον περιμένει, μαζί και η επιτυχία. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
    #4964   /   27.06.2006, 11:03
    Σας ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια. Ευχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στο Μιχάλη , ένα άτομο που κυνηγά το όνειρό του, πιστεύει σε αυτό και το σέβεται αποδεικνύοντάς το με τη στάση του, το ύφος του και το αποτέλεσμα που προκύπτει. Τον ευχαριστώ επίσης που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε με την επιλογή του , σεβάστηκε το τραγούδι μου και το έφερε στα μέτρα του χωρίς να αλλοιώσει το ύφος και το χαρακτήρα που δημιουργήθηκε να φέρει.

    Ευχαριστώ και πάλι όλους και εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να δημοσιεύσω περισσότερα τραγούδια αφού το συρτάρι πλέον αρχίζει να ασφυκτιά :). Όσο για την δισκογραφία και την επιτυχία που με περιμένει ... μάλλον κάπου δώσαμε λάθος ραντεβού αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε με τίποτα :)

    #4965   /   27.06.2006, 11:41   /   Αναφορά
    Καλή αρχή και καλή επιτυχία Μιχάλη και Γιώργο!!!



    Το απόσπασμα του τραγουδιού που άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ!!! (Γεγονός που δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη διότι ό,τι τραγούδι έχω ακούσει του Γιώργου μου αρέσει εξίσου... Κοίτα όταν γίνεις διάσημος να μας ξεχάσεις, ε?... :-p)



    Όπως τα διάβασα νομίζω πως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά κι επειδή έχω την τύχη υποκατάστημα του γνωστότερου δισκοπωλείου στην Ελλάδα να βρίσκεται στην 15 μ. από το γραφείο μου, σε λίγη ώρα το cd θα παίζει στο pc μου! :-)