ελληνική μουσική
420 online   ·  207.901 μέλη
αρχική > Μουσικές Αγγελίες > Μαθήματα Μουσικής & Χορού > Θεωρία / Αρμονία

Μαθήματα όλων των θεωρητικών και τραγουδοποιίας


επιστροφή στην κατηγορία Θεωρία / Αρμονία

Παραδίδονται μαθήματα όλων των θεωρητικών καθώς και τραγουδοποιίας, popular music theory και jazz αρμονίας.

Tα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και περιλαμβάνουν πρακτική στα εξής αντικείμενα: αντίστιξη (από την Αναγέννηση και το Μπαρόκ ως τον πανδιατονισμό του Χίντεμιτ και τις σύγχρονες εκδοχές), αρμονία (με την εφαρμογή της ανά αισθητική περίοδο), μορφολογία (εξάσκηση σε φόρμες, ξεκινώντας από το μοτίβο, το θέμα, τις φόρμες ανά περίοδο και καταλήγοντας στην σύγχρονη σκέψη πάνω στη δομή), ενορχήστρωση (από την οργανογνωσία στην ορχηστρική γραφή, πάντα σε συνάρτηση με τις στυλιστικές οδηγίες που ταιριάζουν στις εξεταζόμενες περιόδους ή το ύφος της οργάνωσης υλικού), ανάλυση και εφαρμογή των μεθόδων σύνθεσης που αναπτύχθηκαν κατά τον 20ο αιώνα (ποικίλα ρεύματα, δωδεκαφθογγισμός, αλεατορισμός, πολυτονικότητα, πειραματικές μέθοδοι, αλγοριθμική σύνθεση κ.α.), εισαγωγή σε έναν νέο τρόπο σκέψης του χειρισμού των βασικών μουσικών μεγεθών που συσχετίζει την ομιλία με την μουσική γραφή (βλ. Η Ρητορική της Μουσικής εκδ. ΝΑΚΑ και General Music Theory εκδ. Ηδύφωνο -στο Amazon).
20ετής πείρα, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, καλλιτεχνικός διευθυντής σε μουσικές σχολές, μοναδικός κάτοχος του διπλώματος FLCM in Composition (Fellowship) από το London College στην Ελλάδα, ενεργός συνθέτης με μεγάλη εργογραφία, συναυλιακή δραστηριότητα (σε έγκριτους χώρους όπως π.χ. Μέγαρο Αθηνών) και διεθνείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς σύνθεσης.
Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά online και είναι διάρκειας τουλάχιστον μιας ώρας (συνήθως απαιτείται περισσότερος χρόνος ανάλογα πάντα με το ποσό των εργασιών ή/και των θεμάτων προς ανάλυση).
Υπάρχει πάντα φιλική διάθεση και μεράκι για την καλή κατανόηση του μαθητή και το επιδιωκόμενο είναι η αγαστή συνεργασία. Στην διάθεση του μαθητή για ερωτήσεις/ διευκρινίσεις/βοήθεια όλες τις ώρες.
Ιστότοπος: http://composeronline.eu/


Ενδεικτική χρέωση ανά μάθημα: 20 ευρώ (δεδομένου ότι αφορά σε 4 μαθήματα ανά μήνα, ενώ υπάρχει το περιθώριο συζήτησης της τιμής αν ο μαθητής αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες).

Τιμή: 20.00 ευρώ
Σχετικό link composeronline.eu
Τοποθεσία
Προβολές 10
Λήγει σε 2 ημέρες
αποστολέας galliard1981

Σας ενδιαφέρει η αγγελία;
Eπικοινωνήστε με το μέλος galliard1981 αφού συνδεθείτε


Μοιράσου το!

Αυτά τα διάβασες;