Και μιας κ για την "εμπνευση" μου φταιει ενας ταριφας ας ξεκινησω εγω...
Γκουχ γκουχ...
Λοιπον, ειμαστε με μια φιλη μου κ σταματαμε ενα ταξι.. Του λεμε που παμε κ μετα απο κανενα 5λεπτο διαδρομης του λεμε οτι θα σταματησουμε στο ταδε σημειο για να κατεβει η φιλη μου κ εγω θα συνεχιζα μεχρι το σπιτι μου...
Και μα τον Τουτατι δεν πιστευα στα αυτια μου οταν ο οδηγος γυρναει με υφακι ρεμπετη που εχει κανει κ 15 χρονια φυλακη κ μας λεει...
-Και τι ειμαι εγω ρε κοριτσακιααα?? Ο γαλαταας? (σημειοτεον οτι τα αααα αντιπροσωπευουν τον τροπο που μιλαγε...κατι σαν ρογχος ενα πραμα!)
Μου ηρθε μια απαντηση, αλλα την μασησα με δυσκολια κ ειπα...
-Συγνωμη... δεν καταλαβα κυριε.. ποιο ειναι το προβλημα... (ε βεβαια! η ευγενια με εφαγε!!! αλλα τι να κανεις που δεν ξερω κ κανα kun fu για να μπορω να ανοιξω το στομα μου κ να κατεβασω καντιλια!!!)
-Το προβλημα κοπελια ειναι οτι δεν ειμαι ουτε γαλατας ουτε το πουλμανακι που θα παει τα παιδακια σπιτι τους....
-Και εγω που νομιζα οτι μπηκαμε σε ταξι!!!
-Αποφασιστε που θα σας κατεβασω κοριτσια γιατι αυτο που θελετε δεν παιζεεει....
-Πλακα μας κανεις ετσι?(εχω αρχισει κ φορτωνω κ δεν με χωραει ο τοπος..)
-Σου φαινεται να κανω πλακα??
Τι να κανω ανασκουμπωνομαι κ χρησιμοποιω διαφορετικη τακτικη...
-Ενταξει, εαν υπαρχει προβλημα να αφησετε πρωτα την κοπελα κ μετα εμενα τοτε να μας αφησετε μπροστα απο το αστυνομικο τμημα που βρισκεται"εκει" κ θα σας παρακαλουσα να σταθμευσεται μπροστα ακριβως γιατι θα σας κανω μηνυση....
(Βεβαια σιγα μην ηξερα για το αν μπορω οντως να κανω μηνυση η απλα να τον παω στους μπατσους κ να γινει ενας ψιλοτζερτζελος...)
-Και τωρα τι θες? Να τρομαξω με αυτο που μου ειπες?
-Οχι, απλα να μας πατε στο αστυνομικο τμημα... Ευχαριστω...
.........................
Ακρα του ταφου σιωπη απο τον ταριφα για κανα 2λεπτο... Το δερματινο καθισμα ετριζε μιας κ απο τα νευρα μου εκανα σαν να ειχα καταπιει σεισμο...
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
....
-Λοιπον, κοριτσια που θα αφησουμε την πρωτη κοπελια??
Ετσι που λετε γινανε τα πραγματα κ βιδωθηκα τοοοσο πολυ που εκανα αρκετες ωρες για να ηρεμησω... στο υπολοιπο της διαδρομης μας ο τυπος ηταν ευγενικοτατος ...
και οχι μονο αυτο κυριες κ κυριοι... ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!!!...
Τι κ αν δεν ξερω KUn Fu? Το θεμα ειναι να χειριστεις σωστα μια κατασταση... τρεμετε παλιοταριφεεες... η τιμωρος σας βγηκε παγανια!!!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : YrIazz στις 17-05-2007 10:37 ]