ελληνική μουσική
  570 online   ·  210.848 μέλη

  Σπουδές για καλό μπουζούκι

  pasulis
  12.06.2007, 17:40
  Σπουδάζω 3 χρόνια σε κάποιο ΤΕΙ αλλά δεν βλέπω να συνεχίζω. Έχω μείνει πολύ πίσω. Επειδή ασχολούμε από τα 10 μου χρόνια με το μπουζούκι, λέω να αρχίσω να βλέπω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία προς τα εκεί γιατί αυτό μου αρέσει και γιατί τα περιθώρια από το σπίτι για οικονομική στήριξη στένεψαν. Έπαιξα δύο χρόνια σε ταβέρνες και συμπλήρωνα τα οικονομικά μου.
  Ξέρει κανείς καμμιά καλή σχολή για μπουζούκι στην Αθήνα?
  Αν ναι πόσες ώρες την εβδομάδα, πόσα περίπου χρήματα χρειάζονται κλπ
  KAKOFONIKS
  13.06.2007, 13:10
  Φιλε Pasuli,

  Η άποψή μου είναι πως το Τ.Ε.Ι. πρέπει να το τελειώσεις .(εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι σε φάση που σχεδόν τελειώνω αλλά συγχρόνως παίζω μουσική)

  Η μουσική είναι ωραία αλλά αν δεν έχεις σίγουρη δουλειά και πάλι δεν ζεις !!!!!

  Όσο για την σχολή που λες μπορείς να βρεις κάποιο ωδείο υπάρχουν αρκετά στην Αθήνα με αξιόλογους μουσικούς το θέμα είναι να κοιτάξεις να σπουδάσεις μουσική όχι μόνο μπουζούκι !

  Αυτά έχω να πω και να σου ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξεις!
  kostas21
  31.10.2007, 17:36
  Μάγκα άμα θες να γίνεις μπουζουξής θα πας να βρεις τον καραντίνη ή στεργίου ή ολοίμπιο ή δράμαλη.. για να γίνεις. αλλιως τρέχα στα οδεία. τίποτα δεν θα μάθεις. σε μπουζουξή στο σπιτι θα πας. πουθενά αλλού. κ κοίτα να τελειώνεις με τις σπούδες. εγώ δουλεύω επαγγελματικά, είμαι 21 πήγα φαντάρος και τώρα πάω σχολείο, για να περάσω κάπου. πρόσεχε. και μην ακούς κανένα.
  SakisLoco
  09.10.2014, 03:28

  Φιλε pasulis ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με σενα,απλα ειμαι 23. Σκεφτομαι και γω να ολοκληρωσω τις σπουδες πανω στο οργανο(το οποιο παιζω απο 10 χρονων) σε καποιο ωδειο με την προοπτικη καποιας δουλειας αργοτερα. Ξερω οτι το ποστ σου ειναι παλιο,τελικα ακολουθησες αυτο το δρομο του ωδειου ή καποιου δασκαλου? Αν ναι,σου βγηκε σε καλο?