Γεια χαρα στο φορουμ,
καταρχην να πω οτι παιζω περιπου 1 χρονο κιθαρα ,δεν εχω παει σε ωδειο,και οτι εχω μαθει το εχω μαθει μονος μου απο ταμπλατουρες και το ιντερνετ φυσικα(δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο).Ο εξοπλισμος μου ειναι μια ibanez gio (αριστερη),ενα σχετικα καλο εισαγωγικο μοντελο,ενας 25αρης ενισχυτης της ιδιας μαρκας(tone blαster 25ρ)και ενα πολυεφε της korg to AX3G.Ειμαι σχετικα ικανοποιημενος με αυτα,απλα θελω(οπως ολοι μας)να βελτιωσω τον ηχο μου.Κιθαρα δεν θελω να αλλαξω ακομα γιατι πιστευω πως στο επιπεδο που βρισκομαι ακομα ι ΙΒΑΝΕΖ μου με υπερκαλυπτει.Θελω να επενδυσω σε μια καλη πεταλιερα η οποια να με κρατησει για αρκετο καιρο και φυσικα να δω διαφορα απο οτι τωρα.Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι περιπου στα 500ευρο,(τωρα αν υπαραχει κατι πολλες φορες καλυτερο με κατι παραπανω φυσικα θα το σκεφτω).Επειδη δεν εχω ψαξει και πολυ η μονη που εχω ακουσει και δει κριτικες ειναι ι GT8 tis Boss και την σκεφτομαι σαν πρωτο μοντελο.Απο κει και περα περιμενω κριτικες και αποψεις απο ατομα που την εχουν δουλεψει αυτην οι αλλες σε αυτην περιπου την κατηγορια,
Ευχαριστω προκαταβολικα
Νακις
(Υ.Γ.:Ξεχασα να αναφερω οτι παιζω σχεδον τα παντα--οσο μπορω βεβαια----με την Ροκ βεβαια και ολα τα παρακλαδια της να ειναι στην πρωτη θεση (και την τελευταια

)