ελληνική μουσική
  257 online   ·  210.922 μέλη

  Συνεργασία MusicHeaven - Alterground

  jorge
  06.05.2008, 13:58

  To MusicHeaven ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Alterground, μία από τις πιο προοδευτικές ετικέτες διοργάνωσης συναυλιών.

  Η συνεργασία αφορά στην στήριξη των εκδηλώσεων της Alterground, μέσω του site του MusicHeaven και ταυτόχρονα στην χορηγεία επικοινωνίας όλων των συναυλιών που θα διοργανώσει η Alterground την επόμενη σεζόν.

  Λίγα λόγια για την Alterground:

  Η Alterground γεννήθηκε έχοντας κατά νου να υπηρετήσει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Αυτόν της δημιουργίας μιας πραγματικά ανεξάρτητης, αυτοδιαχειριζόμενης ετικέτας που δρα παρεμβατικά στον εγχώριο μικρόκοσμο της διοργάνωσης συναυλιών. Με αυστηρά καλλιτεχνικές επιλογές και υψηλού ρίσκου μετακλίσεις διεθνών ονομάτων που διέπονται από ένα ουσιώδες κοινό χαρακτηριστικό: πρώτα και πάνω απ΄ όλα, μας αγγίζουν καλλιτεχνικά!


  Η Alterground έχει υπογράψει μερικές από τις σημαντικότερες και πλέον επιτυχημένες συναυλίες των τελευταίων ετών: Radio Birdman, Explosions In The Sky, A Silver Mount Zion, Wishbone Ash, Bad Company, Holly Golightly…

  Συναυλίες της έχουν πραγματοποιηθεί στα μεγαλύτερα venues Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ συνεργάζεται με τα πλέον κομβικά μουσικού ενδιαφέροντος «σημεία» προκειμένου το κοινό να μπορεί με άνεση να προμηθευτεί εισιτήρια για τις μουσικές εκδηλώσεις της στο στάδιο της προπώλησης.

   

  Περισσότερα στο www.myspace.com/alterground

  επισυναπτόμενα: alterground_logo.gif 
  marylin
  06.05.2008, 14:01

  ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! {#emotions_dlg.beer}


  kifa
  01.09.2008, 13:13

  τι λες ? Μιααααα χαααααρρρααααααααα !!!

  {#emotions_dlg.thumbup}


  MissRoro
  01.09.2008, 15:33

  Συγχαρητήρια! Κι άλλες συνεργασίες σύντομα γιατί το site το αξίζει!:)