ελληνική μουσική
319 online   ·  209.531 μέλη

Γιώργος Νταλάρας Live Recordings

Alekos262
Περαστική Νότα
Chat
23.09.2008, 11:33

Καλημέρα σας!Υπάρχει ένας δίσκος του Νταλάρα με τίτλο Live Recordings του 1988 και δεν μπόρεσα να τον βρω πουθενά!Μήπως κάποιος ξέρει κάτι; Τα Περιεχόμενά του είναι:

1988 Live recordings

1. Η μάνα του Αλέξανδρου (Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος - Στίχοι: Πάνος Θεοδωρίδης)
  2. Κυκλάμινο (Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης - Ποίηση: Γιάννης Ρίτσος)
  3. Ήταν πέντε ήταν έξη (Μουσική - Στίχοι: Σταύρος Κουγιουμτζής)
  4. Όλα καλά (Μουσική - Στίχοι: Σταύρος Κουγιουμτζής)
  5. Αγάπη (Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης - Στίχοι: Κώστας Τριπολίτης)
  6. Πού 'ναι τα χρόνια (Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής - Στίχοι: Άκος Δασκαλόπουλος)
  7. Σκόνη (Μουσική: Τερμίτες - Στίχοι: Μιχάλης Μαρματάκης)
  8. Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων (Σαν παλιό σινεμά) (Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις - Στίχοι: Άρης Δαβαράκης)
  9. Μανουέλα (Μουσική: Γιώργος Μουζάκης - Στίχοι: Κώστας Πρετεντέρης)
  10. Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια (Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος - Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
  11. Παραπονεμένα λόγια (Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος - Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου)
  12. Ο τραγουδιστής (Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος - Στίχοι: Μάρω Μπιζάνη)
  13. Αναστενάζω, βγαίνει φωτιά (Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης - Στίχοι: Στέφανος Βαρτάνης)
  14. Τώρα κλαις (Μουσική - Στίχοι: Απόστολος Καλδάρας)
  15. Τι σου λέει η μάνα σου για μένα (Μουσική - Στίχοι: Κώστας Σκαρβέλης)
  16. Πέντε χρόνια δικασμένος (Μουσική - Στίχοι: Βαγγέλης Παπάζογλου)
  17. Με τελείωσες (Μουσική - Στίχοι: Γιάννης Καραλής)

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ: http://www.discogs.com/release/1115365>

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
23.09.2008, 11:54

Τον έχω σε βινύλιο, απίθανος δίσκος. Έχεις πικ-απ;

Alekos262
Περαστική Νότα
Chat
23.09.2008, 12:06

Παράθεση:

Το μέλος jorge στις 23-09-2008 στις 11:54 έγραψε...

Τον έχω σε βινύλιο, απίθανος δίσκος. Έχεις πικ-απ;

Δυστυχώς όχι...σκέφτεσαι κάποια άλλη λύση;

tsibitos
Φθασμένος
Chat
23.09.2008, 16:18

Εχω ένα album που λέγεται "Live απο το Περοκε" και η πλεηλιστ έχει αρκετές ομοιότητες, κάποια βέβαια λείπουν και έχει κάποια άλλα. Μήπως είναι αυτό με άλλο τίτλο (ίσως με διαφορές μεταξύ κάποιας ελληνικής και διεθνής κυκλοφορίας). Για τσέκαρε και αυτό.
-----------------
Κορνάρω και δεν βγαίνεις να σε δω....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : tsibitos στις 23-09-2008 17:42 ]

Alekos262
Περαστική Νότα
Chat
23.09.2008, 16:34

Παράθεση:

Το μέλος tsibitos στις 23-09-2008 στις 16:18 έγραψε...

Εχω ένα album που λέγεται "Live απο το Περοκε" και η πλεηλιστ έχει αρκετές ομοιότητες, κάποια βέβαια λείπουν και έχει κάποια άλλα. Μήπως είναι αυτό με άλλο τίτλο (ίσως με διαφορές μεταξύ κάποιας ελληνικής και διεθνής κυκλοφορίας). Για τσέκαρε και αυτό.
-----------------
Κορνάρω και δεν βγαίνεις να σε δω....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : tsibitos στις 23-09-2008 16:19 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : tsibitos στις 23-09-2008 16:31 ]

Νομίζω αυτό πρέπει να είναι.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου το στείλεις,αν σου είναι κι εύκολο.Αν,ναι πες μου να σου στείλω το mail με πμ.Ευχαριστώ

emmanuella
MusicHeaven Guru
Chat
23.09.2008, 16:45

Εγώ έχω live ηχογράφηση στην Ιερά Οδό II του Νταλάρα.

Δεν είναι αυτό που ΄ψάχνεις σίγουρα ... αλλά στο λέω ενημερωτικά να σε ενδιαφέρει ...

Περιέχει τα τραγούδια :

Luna Rossa / Σου άξιζε μια καλύτερη αγκαλιά / Con te partiro / Νότος / Όμορφη Πόλη / Canzone Arrabbiata / Granada / Caruso / Η Ελλάδα ταξιδεύει / Μικρή πατρίδα / Ασημενια Σφήκα / Βασλική / Τα Σμυρνέικα Τραγούδια / Καράβια στη στεριά / Κι αν σε θέλω

Όλο το μουσικό σχήμα είναι :

Γιώργος Νταλάρας / Υπόγεια Ρεύματα / Συνήθεις Ύποπτοι / Μάριος Φραγκούλης / Οι ποδηλάτες / Μανώλης Φάμελλος / Ελένη Τσαλιγοπούλου

Alekos262
Περαστική Νότα
Chat
23.09.2008, 16:53
Παράθεση:

Το μέλος emmanuella στις 23-09-2008 στις 16:45 έγραψε...

Εγώ έχω live ηχογράφηση στην Ιερά Οδό II του Νταλάρα.

Δεν είναι αυτό που ΄ψάχνεις σίγουρα ... αλλά στο λέω ενημερωτικά να σε ενδιαφέρει ...

Περιέχει τα τραγούδια :

Luna Rossa / Σου άξιζε μια καλύτερη αγκαλιά / Con te partiro / Νότος / Όμορφη Πόλη / Canzone Arrabbiata / Granada / Caruso / Η Ελλάδα ταξιδεύει / Μικρή πατρίδα / Ασημενια Σφήκα / Βασλική / Τα Σμυρνέικα Τραγούδια / Καράβια στη στεριά / Κι αν σε θέλω

Όλο το μουσικό σχήμα είναι :

Γιώργος Νταλάρας / Υπόγεια Ρεύματα / Συνήθεις Ύποπτοι / Μάριος Φραγκούλης / Οι ποδηλάτες / Μανώλης Φάμελλος / Ελένη Τσαλιγοπούλου

Σ'ευχαριστώ,αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση:Έχω σχεδόν όλη τη δισκογραφία του.Αν εσένα σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω ό,τι θες