ελληνική μουσική
  300 online   ·  210.665 μέλη
  chat

  Σοκ!!!Κλείνει ο Ελεύθερος Τύπος και ο City Fm

  gikostas
  22.06.2009, 18:55

  Σοκ στο δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε η ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας ότι οι μέτοχοι της «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» που εκδίδει τις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής» και της εταιρίας «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε.» αποφάσισαν ομόφωνα τη λύση και θέση σε εκκαθάριση των εν λόγω εταιριών, ουσιαστικά βάζοντας λουκέτο σε μία από τις έγκριτες καθημερινές εφημερίδες και το αντίστοιχο ενημερωτικό ραδιόφωνο.

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της οριστικής επιλογής του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου να αποχωρήσουν οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέχιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων οδήγησε στην απόφαση αυτή».
  Τα ΜΜΕ μετά από συνεδρίαση αποφάσισαν να κυρήξουν 24ωρη απεργία,από σήμερα 5 το απόγευμα εως αύριο στις 5.Επίσης αύριο στις 12 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και πορεία προς την βουλή.Θα πρέπει να πω ότι τα παραπάνω τα δανείστηκα απο το Ελληνικό Καφενείο blogspot.com.


  jorge
  22.06.2009, 21:36

  Συγνώμη, αλλά έχουμε ξεκινήσει ήδη σχετική κουβέντα εδώ.