ελληνική μουσική
  310 online   ·  210.930 μέλη
  jorge
  02.12.2009, 00:16

  ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


  Locomondo

  ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
  ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 €


  Οι Locomondo επιστρέφουν στο Κύτταρο!

  Το γνωστό συγκρότημα, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστρέφει στη σκηνή του Κύτταρο Live έχοντας στις αποσκευές του ένα διπλό LIVE CD  που θα κυκλοφορήσει 18 Νοεμβρίου 2009.
  Το Locomondo Live περιέχει  ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια του συγκροτήματος απ’ τις συναυλίες τους την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και αγαπημένες διασκευές.
  Το διπλό live cd των Locomondo εκτός από τραγούδια δισκογραφημένα περιέχει και αρκετά αδισκογράφητα -καινούργια και παλιά-  που όλοι τα έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και χορέψει στις συναυλίες τους.
  Tραγούδια όπως «Το μαγικό χαλί», το οργανικό “Balkan Orgy”, «Χέρια σαν κι αυτά», που μαζί με τις διασκευές των τραγουδιών του Bob Marley (Redemption Song), Manu Chao (Mala Vida), Jovanotti (L' ombelico del mondo) και άλλων τραγουδοποιών της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, μεταφέρουν κάτι από την ενέργεια και τη μαγεία των ζωντανών εμφανίσεων των Locomondo.


  Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 οι Locomondo θα βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο στο Κύτταρο και θα παρουσιάσουν το διπλό live cd στο κοινό μαζί με το καινούργιο οπτικό υλικό που μάζεψαν από την τελευταία τους περιοδεία.

  Μ’ αυτή την συναυλία-παρουσίαση του δίσκου ξεκινάει στο Κύτταρο ένας καινούργιος κύκλος εμφανίσεων του συγκροτήματος για τη νέα χρονιά.


  Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους,  οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα  τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

   

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 21-01-2010 00:25 ]


  jorge
  21.01.2010, 00:25

  Η δημοφιλέστερη Reggae μπάντα επιστρέφει

  Πότε; Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

  Που; BLOCK33 (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.2310/533533, πρώην Υδρόγειος)

  Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

  Ταμείο: 12 ευρώ

  Αγορά μέσω του site www.Locomondo.eventbrite.com: 9 ευρώ (ισχύει για τα πρώτα εκατό εισιτήρια)

  Ποιος είπε ότι για να κάνεις Reggae πρέπει να κατάγεσαι από την Jamaica; Οι Locomondo απέδειξαν, ότι το μουσικό μόρφωμα που γεννήθηκε στα στενοσόκακα του νησιού της Καραϊβικής μπορεί όχι μόνο να γραφτεί στην Ελλάδα αλλά και να τραγουδηθεί στα Ελληνικά. Ο Μάρκος Κούμαρης και η παρέα του έγραψαν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας πενταετίας «πλέκοντας» δημιουργικά την πλούσια Ελληνική παράδοση με το σπουδαίο αυτό μουσικό είδος. Ο Bob Marley συναντά τον Μάρκο Βαμβακάρη και μαζί σιγοτραγουδάνε το «Mala Vida» των Mano Negra. Αυτοί είναι οι Locomondo. Το γνωστό συγκρότημα, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τη συμμετοχή τους με τη διασκευή του τραγουδιού «Φραγκοσυριανή» στο soundtrack της ταινίας του τούρκο-γερμανού σκηνοθέτη Fatih Akin «Soul Kitchen», επιστρέφει στη σκηνή του Block33 έχοντας στις αποσκευές του ένα διπλό LIVE CD. Το «Locomondo Live» περιέχει  ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια του συγκροτήματος απ’ τις συναυλίες τους την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και αγαπημένες διασκευές.