ελληνική μουσική
291 online   ·  209.165 μέλη

Γιώργος Καπνίσης - Αλκμήνη Χατζηνάσιου - Η Κυρά Του Χορού στη BOITE

gsmoke
Βασική Νότα
Chat
07.06.2010, 09:22

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΝΙΣΗΣ – ΑΛΚΜΗΝΗ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

στη μουσική παράσταση «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ»

Ο επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός Γιώργος Καπνίσης σμιλευμένος στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια (Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) με τη συντροφιά της ερμηνεύτριας Αλκμήνης Χατζηνάσιου στήνουν ΧΟΡΟ και σας παρουσιάζουν την ΚΥΡΑ ΤΟΥ...

Ένα μουσικό ταξίδι έκπληξη μέσα στα λημέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, ένας χορός ένα πάρτυ που δε θα αφήσει κανένα να αναπαυτεί στην καρέκλα του.

Ένα πρόγραμμα με την σφραγίδα επιτυχίας του Γιώργου και της Αλκμήνης με τραγούδια που ξεκινούν από την ανέμελη Ελλάδα του 80 μέχρι τα σημερινά αγχωτικά κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, με έκπληξη τα τραγούδια από το νέο δίσκο του Γιώργου Καπνίση με τίτλο «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ».

Εξέχουσα θέση μες την δουλειά αυτή έχει το τραγούδι «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ» το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των Μουσικών Αγώνων της Κέρκυρας όπου θα διαγωνιστεί τον Αύγουστο μαζί με τα άλλα εννιά κομμάτια του τελικού, ένω ήδη απέσπασε μια θέση στον τελικό του 2ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του γνωστού μουσικού portal  www.MusicHeaven.gr.

Τα παιδιά δε το βάζουν όμως κάτω... με μουσική, κέφι και χορό θα μας δείξουν τον τρόπο, θα μας πουν το ποίημα και θα ταρακουνήσουν τη σκέψη μας αυτή τη Παρασκευή.

Δε θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά από δίπλα τους οι χαίροντες μεγάλο κύρος μουσικοί:

Βασίλης Καζαντζής – Κιθάρα

Νίκος Βαλλιανάτος – Μπάσο

Νίκος Καλλιούρης – Βιολί

Βλαδίμηρος Πέτσας - Τύμπανα

 

Σας περιμένουμε λοίπον όλους ανεξαιρέτως την Παρασκευή 11 Ιουνίου στη σκηνή της BOITE για να την τινάξουμε ψηλά στον αέρα...στις ακτές του ουρανού...

 

http://www.gkapnisis.gr

http://www.facebook.com/gsmoke

http://www.myspace.com/gkapnisis

www.myspace.com/alkminichatzinasiou

 

BOITE

ΘΕΟΔΑΜΑΝΤΟΣ 29 , ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΗΛ. 210 7472888 – 697 0370063

επισυναπτόμενα: boite_poster_full.jpg 
#1