ελληνική μουσική
  479 online   ·  210.972 μέλη

  Ε. Ρεμπούτσικα & Π. Καλαντζόπουλος στο Θέατρο Πέτρας (24/9)

  Japan88gr
  02.09.2010, 00:07

   

  Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με τη συμμετοχή φίλων τραγουδιστών και της Ορχήστρας του Δρόμου θα συναντηθούν στο Θέατρο Πέτρας στηρίζοντας τα 20 χρόνια δράσης των Γιατρών του Κόσμου! Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων δράσης τους, οι Γιατροί του Κόσμου σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συναυλία με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, με τη συμμετοχή φίλων τραγουδιστών και της Ορχήστρας του Δρόμου θα συναντηθούν στη σκηνή του Θέατρου Πέτρας, στην Πετρούπολη, παρουσιάζοντας συνθέσεις και τραγούδια απ΄ όλη τη δισκογραφία τους. Η συναυλία - γιορτή έχει ως σκοπό την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
  Τα 20 χρόνια ζωής - 20 χρόνια δράσης των Γιατρών του Κόσμου μεταφράζονται σε χιλιάδες φίλους, εθελοντές, μέλη, υποστηρικτές και πολίτες που στάθηκαν δίπλα τους και στήριξαν το έργο τους. Στο διάστημα αυτό, οι εθελοντές δραστηριοποιήθηκαν σε δεκάδες επείγουσες ιατρικές αποστολές σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου και στην Ελλάδα, μεταφράζοντας την αλληλεγγύη σε αποτελεσματική βοήθεια προς τους πληθυσμούς οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο.
  Στόχος των Γιατρών του Κόσμου από την αρχή της ίδρυσης τους είναι η άμεση και αποτελεσματική παροχή ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας σε εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Ελάτε όλοι να γιορτάσουμε για όλα αυτά που έχουμε καταφέρει μαζί!


  Info: Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010, Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη. Ώρα έναρξης: 20:30. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, φοιτητικό: 7 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου. Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis και στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στην Πλατεία Κλαυθμώνος.