ελληνική μουσική
  476 online   ·  210.972 μέλη

  Μαρία Ζουρούδη: Η Ελληνίδα που 'σαρώνει' το YouTube

  AlfaWolf
  06.09.2010, 19:07

  Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ανερχόμενες τραγουδίστριες στο YouTube, με το πρώτο της βίντεο να πλησιάζει τις 1,3 εκατομμύρια προβολές...

  Ο λόγος για την Μαρία Ζουρούδη, την Ελληνίδα που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με τις διασκευές τραγουδιών που «ανεβάζει» αλλά και ένας από τους ευσεβής πόθους των δισκογραφικών εταιρειών!

  «Σκοπός της ζωής μου είναι να δημιουργώ», λέει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Μαρία, προσθέτοντας πως «όταν έχεις ένα όνειρο πρέπει να το κυνηγήσεις και θα πετύχεις».
  Η παρουσία της νεαρής Ελληνίδας στο Ίντερνετ καθιερώθηκε από... το πρώτο κιόλας βίντεο, μια διασκευή του «Don’t Stop The Music» της Rihanna. Μάλιστα, σε εκείνη έχει αναφερθεί μέχρι και το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο CNN με αφορμή την διασκευή του «We Are The World» που έκανε με άλλους καλλιτέχνες του YouTube.
  Αν και η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, ο πατέρας της είναι από τον Πειραιά και η μητέρα της από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

  Η Μαρία γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά και σκοπεύει στο μέλλον να κυκλοφορήσει δίσκο με ελληνικά τραγούδια. Μάλιστα, δηλώνει στην εφημερίδα πως επιθυμεί να παντρευτεί Έλληνα! «Προς το παρόν, είμαι παντρεμένη με την μουσική μου», προσθέτει.

  Η ενασχόλησή της με την μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και το πρώτο της τραγούδι γράφτηκε με τα πλήκτρα που έφερε στο σπίτι ο πατέρας της. Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση. Από ξένο ρεπερτόριο επιλέγει Beatles, Alicia Keys, Carrie Underwood, Coldplay και άλλους.
  Όσο για την συμβουλή της στους φιλόδοξους μουσικούς; «Να είναι σταθεροί και να παραμένουν ενθουσιασμένοι. Αν η μουσική είναι το σχέδιο ζωής τους, να μην αφήσουν κανέναν να τους πείσει ότι πρέπει να έχουν μια εναλλακτική λύση δουλειάς. Να είναι φιλόδοξοι και να πιστεύουν ότι η ζωή χαράζει πάντα ένα μονοπάτι για όσους είναι παθιασμένοι».

   

  Πηγή: My69

   

  Απολάυστε ενα απο τα πολλλα video