ελληνική μουσική
  521 online   ·  210.845 μέλη

  Ο Rous ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου

  postyourevent
  11.11.2010, 13:59

  Rous

   

  Rous LIVE
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - CLUB
  ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Opening Act: Sunny Liston's One Man Band

  Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και για πέντε Τετάρτες, ο Rous θα εμφανίζεται ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου σε μια σειρά συναυλιών στις οποίες θα ξετυλίξει όλες τις ιστορίες που αφηγείται στο ομώνυμο ντεμπούτο του που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από την Archangel Music.

  Με έντονη online παρουσία πριν υπογράφει το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο, ο Rous τράβηξε την προσοχή από πολύ νωρίς με τις άμεσες μελωδίες του και τους ευφυείς και αιχμηρούς του στίχους. Χάρη στην τεράστια και ανέλπιστη επιτυχία του τραγουδιού «Εξαιρέσεις» που ήταν το πρώτο τραγούδι που αναδείχθηκε από το μουσικό portal Jumping Fish της COSMOTE, το κοινό ήρθε σε επαφή με ένα ξεχωριστό είδος τραγουδοποιού που σπανίζει στις μέρες μας.

  Στο δίσκο του, αλλά και στα live του, ο Rous αφηγείται ροκ ιστορίες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα, με άποψη, ειλικρίνεια, αγανάκτηση, ρομαντισμό, περιέργεια, εγρήγορση και κυρίως με ανθρωπιά.

  Στο Σταυρό του Νότου, ο Rous θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ του με ανανεωμένη ενορχηστρωτική προσέγγιση, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και καινούργιο υλικό.

  Οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

  πηγή: postyourevent.gr