ελληνική μουσική
  574 online   ·  210.972 μέλη

  Προσκλήσεις σε Live: Το MusicHeaven ψάχνει ένα υπεύθυνο μέλος - συνεργάτη

  jorge
  26.02.2011, 11:38

  Το MusicHeaven είναι χορηγός επικοινωνίας σε δεκάδες μουσικές παραστάσεις στον ΙΑΝΟ, στο ΟΞΥΓΟΝΟ Live και τον ΡΥΘΜΟΣ Stage.

  Για κάθε βραδιά, έχουμε 2 διπλές προσκλήσεις με δωρεάν είσοδο και πρώτο ποτό κερασμένο. Θέλουμε λοιπόν ένα μέλος να αναλάβει:

  α) Να ανακοινώνει στο Forum οτι "Δίνονται Προσκλήσεις για την παράσταση Χ", με ημερομηνία, φωτογραφία και Δελτίο Τύπου (θα του τα στέλνουμε)

  β) Δυο ημέρες πριν την παράσταση θα κάνει μια κλήρωση και θα ανακοινώνει αυτούς που κέρδισαν. Παράλληλα θα στέλνει ένα email σε εμάς για να ενημερώσουμε το μαγαζί με τα ονόματα.

  Σαν επιβράβευση, το μέλος που θα αναλάβει το παραπάνω, θα μπορεί μία φορά την εβδομάδα (αν θέλει) να πηγαίνει σε όποια μουσική παράσταση επιλέξει! Με διπλή βεβαίως πρόσκληση, για να έχει και παρέα. Για αυτή την παράσταση θα κληρώνει μία (1) διπλή πρόσκληση, αντί για 2.

   

  Επειδή η παραπάνω δουλειά είναι σημαντική και υπεύθυνη, διότι αν γίνει κάποιο λάθος το MusicHeaven και τα μέλη που θα έχουν κερδίσει θα βρεθούν εκτεθειμένα, θα υπάρξει επιλογή.

  Όσοι ενδιαφέρεσθε, στείλτε:

  α) ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα

  β) μια παράγραφο που να εξηγεί γιατί σας ενδιαφέρει, αν έχετε το χρόνο, αν πιστεύετε οτι θα είστε δίκαιοι στην επιλογή κλπ.

  Τα παραπάνω τα στέλνετε από τη σελίδα επικοινωνίας με την ένδειξη ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ LIVE - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 26-02-2011 11:38 ]


  jorge
  16.03.2011, 00:09
  Ο πρώτος συνεργάτης (που αναλαμβάνει τις παραστάσεις του ΙΑΝΟΥ) είναι ο Alfawolf. Σύντομα θα ανακοινωθούν συνεργάτες και για τις υπόλοιπες μουσικές σκηνές με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Όσοι ενδιαφέρεσθε, στείλτε μας άμεσα τα στοιχεια που ζητούνται παραπάνω :)