ελληνική μουσική
  284 online   ·  210.663 μέλη
  chat
  jorge
  19.04.2011, 15:50

  Όσες δυσκολίες κι αν επιφέρει στο e-Περιοδικό μας, πιστεύω οτι είναι μόνο για καλό. Από σήμερα λοιπόν δεν θα γίνονται δεκτά τα κείμενα που είναι ολόκληρα πιστές αντιγραφές από άλλες πηγές (πχ wikipedia). Δεν μιλάω για κείμενα που έχουν πάρει κάποια στοιχεία από τις πηγές για να τεκμηριώσουν κάτι (αλίμονο), αλλά για το copy-paste ολόκληρων άρθρων. Ήδη τους τελευταίους μήνες, αρκετά τέτοια κείμενα βρίσκονται σε αναμονή.

  Στόχος είναι να ενισχύσουμε την προσωπική άποψη των μελών για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσον αφορά τη μουσική. Κάποτε η πληροφορία ήταν δυσεύρετη, ενώ παράλληλα και οι χρήστες δεν ήξεραν να ψάχνουν. Γι' αυτό και είχαν νόημα οι αναδημοσιεύσεις. Τώρα όμως αρκεί λίγο googling για να μάθει κανείς τα πάντα για έναν καλλιτέχνη ή συγκρότημα.

  Επομένως, πλέον δίνουμε αξία μόνο σε κείμενα που εμπεριέχουν γνώμη και άποψη. Είτε ισχυρή, είτε όχι. Είτε καλογραμμένη, είτε όχι. Δεν είμαστε επαγγελματίες. Απλά νιώθουμε ανάγκη να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε, μέσω του γραπτού λόγου, γράφοντας για θέματα που σκεφτόμαστε, μας προβληματίζουν και θέλουμε να τα επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας.

  Περιμένω την άποψή σας.

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 19-04-2011 16:02 ]


  antwnispatra
  19.04.2011, 15:54

  Μαζί σου...άλλωστε έχουμε δει υπέροχα άρθρα από μέλη της σελίδας,δεν έχουν ανάγκη την αντιγραφή και είμαι σίγουρος για αυτό.


  kwstakisch
  19.04.2011, 16:03

  Και εγώ μαζι σου Γιώργο!!!! Πρέπει να εχουμε και να στηρίζουμε δικές μας δουλειές...


  jorge
  20.04.2011, 01:40

  Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά. Πιστεύω οτι μετά από αυτό, γινόμαστε "πιο περιοδικό", ενώ υπάρχει και η ιδέα να βγει και έντυπο με τα καλύτερα άρθρα όλων των ετών. Για να δούμε...

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 20-04-2011 01:41 ]


  ilio
  20.04.2011, 10:43

  Συμφωνώ και εγώ jorge {#emotions_dlg.thumbup}

  Νομίζω πως έτσι δίνεται η δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να βγάλουν προς

  τα έξω πραγματικά την δημιουργική τους πλευρά και είναι αναγκαίο στις μέρες μας

  να έχουμε κρίση για τα πράγματα και να καταθέτουμε την δική μας άποψη.

  Έχουμε ανάγκη το "μοίρασμα",την συζήτηση...


  reteos
  20.04.2011, 11:18

  Πάρα πολύ σωστό. Και πιστεύω  ότι μας βρίσκει όλους σύμφωνους . Δεν είμαστε επαγγελματίες , όπως πολύ σωστά λές Γιώργο ,και αυτό που γράφουμε ,ως απλά Μέλη, πρέπει να είναι «δικό μας». Απλό μεν αλλά  γνήσιο και συμβατό με το επίπεδό μας και τις γνώσεις μας . Τότε και μόνο έχει την αξία του, τότε και μόνο αισθανόμαστε πλήρη ικανοποίηση που μοιραζόμαστε τις  δικές  μας σκέψεις, το μεράκι μας , το χόμπυ μας ,με άλλους . Εύχομαι σε  σένα και σε όλα τα Μέλη γενικότερα  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.


  -----------------
  Γιάννης "ΡΕΤΕΟΣ"

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : reteos στις 20-04-2011 11:22 ]


  sillia
  20.04.2011, 11:25

  Συμφωνώ με την Ερατούλα .Επί μέρους στοιχεία ναι... μα να έχει και αυτός που γράφει μέσα στο κείμενο το δικό του προσωπικό ύφος γραφής.Είναι πολύ σημαντικό για το περιοδικό να έχει την δική του προσωπικότητα το δικό του χρώμα.Γινεται πια δικό μας !!!!!!Smile

  Μπράβο !

  Την καλημέρα μου και ευχές για Καλές γιορτές !!!!!!!!!!