ελληνική μουσική
  447 online   ·  210.916 μέλη

  Το βιβλίο του Χρήστου Μιχαήλ (Aiolos_m) ταξιδεύει σε Πάτρα - Θεσσαλονίκη

  jorge
  01.05.2011, 21:06

  Ο Χρήστος, ένας "δικός μας" άνθρωπος εδώ στο MusicHeaven, με ουσιαστική συμμετοχή εδώ και πολλά χρόνια, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο Η καχυποψία ενός άλλοθι, στην Πάτρα (Παρασκευή 6 Μαΐου - Ποικίλη Στοά) και την Θεσσαλονίκη (Τρίτη 10 Μαΐου - Ιανός, πλατεία Αριστοτέλους).

  Ακολουθούν τα Δελτία Τύπου για τις 2 παρουσιάσεις, οι οποίες έχουν και μουσικό μέρος.

   

  ΠΑΤΡΑ

  Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, ώρα 20.00, στον χώρο πολιτισμού Ποικίλη Στοά (Ρήγα Φεραίου 129 & Παντανάσης) ο Χρήστος Α. Μιχαήλ παρουσιάζει την ποιητική του συλλογή «Η καχυποψία ενός άλλοθι», εκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Θα μιλήσει η Βασιλική Πέτσα, υποψήφια διδάκτωρ Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου. Θα τραγουδήσουν η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.

   

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Την Τρίτη 10 Μαΐου 2011, ώρα 19.00, στον ΙΑΝΟ (Αριστοτέλους 7), ο Χρήστος Α. Μιχαήλ παρουσιάζει την ποιητική του συλλογή «Η καχυποψία ενός άλλοθι», εκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Θα μιλήσουν οι Ελένη Μπιρμπίλη, συγγραφέας, Γιώργος Αλισάνογλου, ποιητής. Θα παίξει κιθάρα και θα τραγουδήσει ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

   

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

  Ο Χρήστος Α. Μιχαήλ μας παρουσιάζει μια σειρά από ποιήματα χωρίς ηλικία, συνοδευόμενα από σκίτσα της Παναγιώτας Τσιμπαλίδη. Αποστάγματα νύχτας και ημέρας, ζωή καταχρασμένη σαν ελπίδα, έρωτες που δεν χώρεσαν στις λέξεις, θεωρίες που έμειναν θεωρίες, ρολόγια που δεν πρόλαβαν, απολογίες και τοκισμένα ψυχικά χρέη, τραγούδια που κι έγιναν ασπίδα και συνείδηση. Τριάντα ποιήματα σε ελεύθερο στίχο και εννέα έμμετρα, δοσμένα με την καχυποψία μιας πένας που δικάζει τα ίδια της τα άλλοθι.

   

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ

  Ο Χρήστος Α. Μιχαήλ γεννήθηκε στη Σαλαμίνα, τελείωσε το σχολείο στη Λεμεσό και σπούδασε Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μουσικά περιοδικά, έντυπα (Δίφωνο) και διαδικτυακά (e-tetradio.gr, musicheaven.gr, musicpaper.gr). Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

   
  επισυναπτόμενα: eksofyllo.jpg christosmichael.jpg