ελληνική μουσική
  397 online   ·  210.930 μέλη

  Παντελής Θαλασσινός

  postyourevent
  22.07.2011, 20:46

  Pantelis ThalassinosΜε νέα ανέκδοτα τραγούδια και… «Κόντρα στον καιρό» ο Παντελής Θαλασσινός συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με ξεχωριστές εμφανίσεις, κι αυτή τη φόρα τον συναντάμε στο Ηράκλειο καλεσμένο στο «ΘΕΑΤΡΟ των ΑΓΡΩΝ» στο Κυπαρίσσι την  Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011.

  Ο Παντελής Θαλασσινός παρουσιάζει τα τραγούδια του δίσκου που ετοιμάζει, τους στίχους των οποίων έχουν γράψει -εκτός από τον ίδιο- ο Ηλίας Κατσούλης, ο Πόλυς Κυριακού, η Ελένη Σιούφτα, η Ευαγγελία Ναρλή, η Χρυσάνθη Τουφεξή, ενώ περιλαμβάνεται και ένα μελοποιημένο ποίημα του Κώστα Ουράνη.

  Στο πρώτο μέρος των παραστάσεων ο Παντελής θα μας συστήσει τα νέα του τραγούδια, καθώς επίσης και αγαπημένα τραγούδια φίλων (Γιάννης Νικολάου, Βαγγέλης Γιαννάκης, Κώστας Φασουλάς, Τάσος Ζαφειρίου, Σταμάτης Χατζηευσταθίου κ.ά.) ενώ στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε τις γνωστές του επιτυχίες, που τραγουδήθηκαν και αγαπήθηκαν από όλους μας, μας συγκίνησαν και μας ταξιδεύουν ακόμα όπως την πρώτη φορά!

  Πλάι του -στο τραγούδι και τα έγχορδα- είναι η Μάρθα Μαυροειδή μία εξαιρετική τραγουδοποιός η οποία θα ερμηνεύσει επίσης και τραγούδια από την πρώτη της προσωπική δουλειά «Ο Κήπος της Ρίλα».

  Μαζί του οι μουσικοί:
  Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα
  Γιώργος Βεντουρής: κοντραμπάσο
  Δημήτρης Γάσιας: βιολί
  Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
  Φίλιππος Λευκαδίτης: κρούστα
  Γιώργος Μακρής: γκάιντα, φλογέρες, καβάλ
  Δημήτρης Πάντος: κιθάρα, φωνή
  Νίκος  Μέρμηγκας: λαούτο

  Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης -Ευτύχης Γιαννακούρας
  Φωτισμός: Διαμαντής Μυλωνάς

  πηγή: postyourevent.gr