ελληνική μουσική
  310 online   ·  210.930 μέλη

  Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής

  postyourevent
  13.08.2011, 13:23

  Paspala - FarazisΔήμος Μαραθώνα – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011
  Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής

  Το Σάββατο 20 Αυγούστου, η Νέα Μάκρη υποδέχεται την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη σε αμερικανικά standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

  Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή,  η αισθαντική ερμηνεύτρια  και ο  δεξιοτέχνης της τζαζ,  «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει.

  Με τραγούδια όπως το Somewhere over the Rainbow, Moonriver και Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στο Cry me a river, Nature boy και Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν,  με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους  τους τούς Tom Waits, Van Morrison, Joni Mitchell, Leon Russell, Rufus Wainwright, Henry Mancini, George Gershwin και Cole Porter.

  Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής κλείνουν το μάτι στο μουσικό παρελθόν τους, δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί του στις 20/8 στη Νέα Μάκρη, σε ένα ταξίδι αναγέννησης μέσα από ήχους νοσταλγίας, με  όχημα πάντοτε το  ποδήλατο, προορισμό το φεγγάρι και διαδρομή το ουράνιο τόξο.

  info:

  Σάββατο 20 Αυγούστου - Ώρα: 21.30
  Είσοδος: 15 ευρώ

  Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο
  35ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Μαραθώνος
  ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

  πηγή: postyourevent.gr