ελληνική μουσική
  449 online   ·  210.930 μέλη

  “Παίζουμε οικολογικά και οικονομικά …” στο Gialino Up Stage

  elechrista
  09.11.2011, 15:35

  Μαρία Καναβάκη - Χρήστος Παύλης

  «Από την οθόνη στο σανίδι»

  Για όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου 2011

  77 καλλιτέχνες  και ένα αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, συνέθεσαν τον καμβά της δράσης και της δημιουργίας του «εναλλακτικού» video, που έχει ήδη παιχτεί με μεγάλη επιτυχία, κάτω από τον τίτλο «Παίζουμε Οικολογικά – Ζούμε Λογικά – Ενεργούμε Ομαδικά».


  Η πρωτοβουλία αυτή στηρίχτηκε στην πεποίθηση, ότι η τέχνη και κυρίως η μουσική, έχει τη δύναμη να εμπνεύσει και να ενώσει τους ανθρώπους σ’ έναν κοινό στόχο.

  Ο στόχος λοιπόν αυτός, παίρνει με τρόπο αλλιώτικο σάρκα και οστά στη σκηνή του Gialino Up Stage, για τα 4 Σάββατα του Νοέμβρη.

  Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Μαρία Καναβάκη, μαζί με τον Χρήστο Παύλη (κιθάρες, loops) και τον Νίκο Χριστόπουλο (κρουστά, τύμπανα), σε συνεργασία με τους δημιουργούς του video «Παίζουμε οικολογικά» ετοίμασαν μια παράσταση αφιερωμένη στη συλλογική δράση, τον οικολογικό τρόπο σκέψης  και, κυρίως, τον “ξεχασμένο πλέον” λογικό τρόπο ζωής.

  Η ατμόσφαιρα του video μεταφέρεται από την “οθόνη” στo “σανίδι” με τραγούδια από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία, video art, ”κρυμμένες στιγμές” από τα γυρίσματα καθώς και τη συμμετοχή καλλιτεχνών που εμφανίζονται σε αυτό…

  Για τα τρία Σάββατα του Νοεμβρίου,  θα συμμετέχουν (αλφαβητικά) οι ερμηνευτές και σολίστες:

  12/11 Βαγγέλης Δούβαλης – Γιώτης Κιουρτζόγλου (μπάσο)Fide Koksal - Μάρω Μαρκέλλου - Γιώτα Νέγκα - Μιχάλης Ορφανίδης (τύμπανα) - Γιώργος Παλαμιώτης (μπάσο)

  19/11 Σπύρος Γραμμένος - Άθως Δανέλης - Ζακ Στεφάνου –Mc Yinka

  26/11 Ηλίας Λιούγκος - Γιώργος Μανωλάκης (λαούτο) - Μάρθα Φριτζήλα - Γιάννης Χαρούλης

  Video art: Θανάσης Γκίκας

  Τα Σάββατα του Νοέμβρη, λοιπόν, συνεχίζουμε να  «Παίζουμε Οικολογικά», να «ζούμε λογικά» και να «ενεργούμε ομαδικά»!

  Και για να νοιώσουμε όλοι καλύτερα, τις μέρες τις κρίσης που διανύουμε, η ομάδα του «Παίζουμε Οικολογικά» αποφάσισε να χαμηλώσει το κόστος για το κοινό στα 10 ευρώ με ποτό, για να μπορούν όλο και περισσότεροι φίλοι να το απολαύσουν…

  Εισιτήριο για την παράσταση … προαιρετικό … !!! Όποιος επιθυμεί, μπορεί και, κυρίως, αν πέρασε καλά, μπορεί να αφήνει τον … οβολό του … για τα έξοδα του σχήματος, στο τέλος της παράστασης …

   

  Σας περιμένουμε!!!

  Ώρα έναρξης: 22.00.

   

  Γυάλινο Up Stage – Λεωφ Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη – Τηλ. 210 9315600

  Artway – Technotropon: Τηλ. 210 5157977, www.liveartway.com


   

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elechrista στις 09-11-2011 15:38 ]

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elechrista στις 09-11-2011 15:42 ]


  επισυναπτόμενα: PAIZOUME OIKOLOGIKA new MIN2.jpg