ελληνική μουσική
  668 online   ·  210.929 μέλη
  1133
  14.03.2012, 17:51

  γεια σας.μαθαινω αρμονιο.έχει περιπου 3 χρονια.στην αρχή ωδείο για 1,5 χρόνο αλλά σταμάτησα και τώρα μόνος προσπαθώ.έχω πάρει ένα δανεικό και θέλω καάποια στιγμή να πάρω ένα δικό μου.αλλά δεν ξέρω τι. arranger ή synthesizer? τι μάρκα? πιο μοντέλο? μεταχειρισμένο?καινούργιο?δεν έχω ιδέα απο αρμόνια.το θέλω μόνο για να παίζω μόνος σπίτι είτε με φίλους καμιά φορά όταν μαζευομαστε και παίζουμε.παίζω περισσότερο έντεχνα, ροκ ελληνικα και ξένα..τι έχετε να μου προτείνετε?δεν θέλω κάποιο ακριβό γιατί σας είπα το θέλω μόνο και μόνο να παίζω σπίτι η με φίλους. είδα το Roland juno di με γέμησε το μάτι σε σχετικά χαμηλή τιμή σε σχέση με τα άλλα που είδα (μέχρι τέτοια τιμή το πολύ ψάχνω) αλλα μήπως δεν θα χρειαστώ synthesizer στην περίπτωσή μου?για πέιτε μου :)


  1133
  30.04.2012, 13:43

  σκεφτηκα και για midi keyboard για πιο οικονομική λύση ( έχω και κάποια προγράμματα στον υπολογιστή) απλά το κακό είναι ότι θα μπορώ μόνο στον υπολογιστή να παίζω..


  music4u
  30.04.2012, 15:38

  Βοήθησέ μας λίγο! Πες μας τι ποσό θες να διαθέσεις, βασικό αυτό. Μετά τι εννοείς με την παρέα; Υπάρχει γκρουπάκι με ντραμς, κιθάρα κλπ; Αν ναι ,θες συνθεσάιζερ, αν όχι και απλά θα παίζεις μόνος, θες αρμόνιο, με πολλούς ρυθμούς και ακόμα καλύτερα δυνατότητα προγραμματισμού δικών σου ρυθμών (πιο προχωρημένη κατάσταση).Με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείς να κατεβάζεις και από ίντερνετ νέα styles. Αν το ποσό είναι 400 -  500€ τότε η Yamaha πιστεύω είναι κορυφή.Αν θες με 200€ περίπου ή φθηνότερα....πάρε το οικονομικότερο της Yamaha με κάπου 160€ με 5 οκτάβες αλλά χωρίς πλήκτρα Touch-αφής σαν του πιάνου. Αν διαθέτεις περισσότερα από 500€ τότε στο παιχνίδι υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις και από άλλες εταιρίες όπως Korg, Roland. Μεταχειρισμένο ΜΟΝΟ αν έχει το 1/3 της τιμής ενός αντίστοιχου νέου μοντέλου.Αν τώρα το μεταχειρισμένο υπάρχει στη γραμμή παραγωγής τότε πας για άλλη τιμή, εσύ θα κρίνεις τι αξίζει τον κόπο να το πάρεις έτσι χωρίς εγγύηση και άτοκες δόσεις.