ελληνική μουσική
  638 online   ·  210.826 μέλη

  πρόγραμμα για δημιουργία Karaoke

  killbill2
  26.05.2012, 11:54

  υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να φτιάχνεις καραόκε;
  ή υπηρεσία στο ιντερνετ;

  έχω πολλά mp3 αρχεία τραγουδιών που τα έχω ηχογραφήσει με το αρμόνιό μου (μόνο μουσική) και σκέφτομαι να τα κάνω καραόκε.

  πως θα το κάνω αυτό;


  JimmysCY
  27.05.2012, 12:53

  Καλησπέρα!

  Οταν λες ότι θες να τα κάνεις καραόκε, τι εννοείς? Εκτός από το αρμόνιο (που έχεις ήδη ηχογραφήσει) να βάλεις κι άλλα όργανα για να γίνει ολοκληρωμένη ενορχήστρωση?


  killbill2
  27.05.2012, 12:56
  Όχι. έχω έτοιμη την μουσική ηχογραφημένη σε mp3 αρχείο με το αρμόνιό μου. Θέλω απλά να βάλω τους στίχους να εμφανίζονται χρωματιστά στα κατάλληλα χρονικά σημεία.
  JimmysCY
  27.05.2012, 13:23

  Αα οκ κατάλαβα..για βιντεάκι λες. Κοίτα δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο αλλά ψάξε κάτι σε AV Video Karaoke Maker ή Karaoke Video Creator. Επίσης μπόρεις να δοκιμάσεις αυτό που λες σε κανονικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (Sony Vegas, Adobe Premiere κτλ.) απλά πρέπει να βρείς πως να χρωματίζεις τους στίχους κατά την διάρκεια του τραγουδιού. :)


  killbill2
  27.05.2012, 17:39
  νόμιζα ότι τα καραοκε αρχεία είναι ειδικού τύπου, αρχεία δηλαδή με δική τους κατάληξη και όχι αρχεία βιντεο όπως avi, mpeg κλπ. Ισχύει αυτό; δεν ξέρω καθόλου από καραοκε. τώρα θέλω να ασχοληθώ. Γιατί λένε karaoke player? τι διαφέρει δηλαδή από το να παίξω ένα βιντεο με τον real player ας πουμε; παρέχει κάποιες άλλες δυνατότητες μήπως; (πχ να μπορείς να αλλάζεις τον τόνο του κομματιού, την ταχύτητά του κλπ;)
  JimmysCY
  27.05.2012, 19:39

  Φιλαράκι για δοκίμασε και εδώ..επειδή ούτε γω ξέρω και πολλά πράγματα:/

  http://www.karafun.com/karaokeplayer/


  killbill2
  10.11.2014, 12:12

  Παιδιά 2 ερωτήσεις:

  1. Τα προγράμματα δημιουργίας καραοκε παράγουν κάποιο αρχείο σε ειδικο format? οπότε χρειάζεσαι και το αντίστοιχο λογισμικό για να τα παίξει κάποιος τρίτος; ή είναι κανονικά αρχεία video (avi κλπ) οπότε τα παίζει ο οποιοσδήποτε στον υπολογιστή του χωρίς να χρειάζεται να έχει εξειδικευμένο λογισμικό;

  2. ποια η γνώμη σας για δημιουργία καραοκε με τους εξής τρόπους:

  Α τρόπος: με το windows movie maker, να βάλω μια στατική εικόνα πχ για video, να βάλω το αρχείο ήχου στην ταινία, και στα κατάλληλα χρονικά σημεία να προσθέτω κείμενα που θα εμφανίζονται στην οθόνη.

  Β τρόπος: το ίδιο με πριν αλλά να το κάνω κατευθείαν πάνω σε video (με ήχο) στο youtube που παρέχει επίσης την δυνατότητα να εμφανίζεις κείμενα στην οθόνη (στίχους για τη συγκεκριμένη περίπτωση) σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία.

  Μήπως αυτοί οι δύο τρόποι είναι πιο εύκολοι με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να ανατρέξω σε εξειδικευμένα λογισμικά; Αξίζει να το κάνω έτσι;