ελληνική μουσική
  397 online   ·  210.930 μέλη
  elechrista
  07.06.2012, 22:17

   

  Ακούστε ένα καινούριο κομμάτι από το cd της Ηρούς

  «Ψύχραιμα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα: 
  Link

  ">"Μόνο εμείς"


  Link

  >«Μόνο εμείς»! Το δεύτερο κομμάτι από το νέο c.d. «Ψύχραιμα» στο οποίο δείχνει την αγάπη του το πιστό κοινό της Ηρούς, μετά το ομώνυμο τραγούδιτου δίσκου. Μια πολύ ωραία και δυνατή μπαλάντα, σε δικούς της στίχους και μουσική.

   Η Ηρώ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας με μια πολύ προσωπική δουλειά με ένα τίτλο επίκαιρο, που αποτελεί ταυτόχρονα και μια ευχή σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για τους Έλληνες ... “Ψύχραιμα”.

   Μετά από  προσωπικούς δίσκους («Άτιμα Τα Πράγματα», «Έτσι Είμαι Εγώ», «Απογείωση», «Κοίτα με αντέχω», «Χρώματα», «Αλλάζω»  και ένα cd με παιδικά τραγούδια με τίτλο "Ένα πουλί που το έλεγαν αγάπη") και πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις, η Ηρώ με τον όγδοο δίσκο της "Ψύχραιμα"... συνεχίζει στο ύφος του προηγούμενου, αλλά εξελίσσεται.

   Ο δίσκος περιλαμβάνει οκτώ  τραγούδια, επτά καινούργια και μία διασκευή. Τη μουσική των τραγουδιών έχει γράψει η ίδια, καθώς και τους στίχους στο κομμάτι “Μόνο εμείς”,  ενώ το ομώνυμο τραγούδι και τρία ακόμα τραγούδια του δίσκου («Μεθυσμένη διαφορά» , «Τα χρόνια μου», «Το έγκλημα») υπογράφει στιχουργικά ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Στο τραγούδι “Όμηρος“ τους στίχους υπογράφει ο Κώστας Φασουλάς. Στο τραγούδι “Φεύγω” τους στίχους υπογράφει η πρωτοεμφανιζόμενη Λουσίλ Πετρίδου.

  Τραγούδια που διαλέχτηκαν με βάση το συναίσθημα συναρμολογούν ένα μικρό μουσικό πάζλ. Το καθένα από αυτά είναι μια μικρή ιστορία. Συνδετικός κρίκος όλων κι έκπληξη του άλμπουμ είναι η χρησιμοποίηση φυσικών οργάνων στην παραγωγή και την ενορχήστρωση. Η αμεσότητα της ζωντανής ακρόασης, σ' ένα δίσκο που έχει «κλασική» αισθητική και μοντέρνα εικόνα.

  Δίπλα στα επτά καινούργια τραγούδια συναντάμε και μια διασκευή, το τραγούδι των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδοπούλου “Απόψε σε θέλω”. Στο τραγούδι “Το έγκλημα” ένα απροσδόκητο duetto με τον Χρήστο Λούλη. Στο τραγούδι “Μεθυσμένη διαφορά” συμμετέχει η “Πολυφωνική Χορωδία Πατρών”.


  Ένα μουσικό υλικό που η Ηρώ αγάπησε πολύ και προσπάθησε να του δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Η ίδια υπογράφει την ενορχήστρωση,, ενώ καθοριστική ήταν η βοήθεια των σπουδαίων μουσικών που έπαιξαν τα τραγούδια.

   «Ψύχραιμα», η νέα δισκογραφική πρόταση που καταθέτει η Ηρώ.

   “Ψύχραιμα”, ένα άλμπουμ που έχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την υπογραφή της, ενορχηστρωτικά και δημιουργικά.

   “Μόνο εμείς”…

   Καλή ακρόαση!

    

  Για περισσότερες πληροφορίες:

  Artway – Technotropon

  τηλ. 210 15157977, fax. 210 5157416

  www.liveartway.com, liveartway@yahoo.gr>

   

  Έλλη Ρουμπέν  - e-mail: erouben@yahoo.gr   

  Έλενα Χριστάκου - e-mailelena@studiomythos.eu  

                                             

                                                                             


   

  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elechrista στις 07-06-2012 22:20 ]


  επισυναπτόμενα: Exofyllo-C.D.1.jpg Exofyllo-C.D.1.jpg 


  Νέες συζητήσεις
  στην ίδια κατηγορία