ελληνική μουσική
  406 online   ·  210.837 μέλη

  Το MusicHeaven ψάχνει συνεργάτη για reviews μουσικού software και hardware

  jorge
  12.09.2012, 17:02

  Σας αρέσει η ιδέα να γράφετε reviews μουσικού software ή hardware και να φτιάχνετε και ένα βιντεάκι που θα ανεβάζετε στο Youtube;

  Η ιδέα είναι οτι σας στέλνουμε το software ή το hardware, το κρατάτε και γράφετε τη γνώμη σας. Επειδή κάποια από αυτά θα έχουν υψηλή αξία, πιθανότατα για κάθε 2 άρθρα σας, θα σας δίνουμε τη δυνατότητα να κρατάτε ένα από τα δύο προϊόντα και το δεύτερο να το διαθέτουμε ως MusicHeaven σε διαγωνισμούς ή κληρώσεις.

  Το προϊόν μπορεί να είναι κάποιο plugin για κάποιο sequencer στο PC σας ή και hardware (πχ πετάλι, ενισχυτής κλπ). Ήδη έχουμε επαφές με μια σοβαρή εταιρία που ενδιαφέρεται να γράφουμε reviews για τα προϊόντα της.

  Αν έχετε γνώσεις πάνω στο θέμα και σας ενδιαφέρει η συνεργασία, τότε στείλτε ένα μίνι-βιογραφικό ή 2-3 links που σας αφορούν, πιθανά άρθρα ή posts που έχετε κάνει, στο ιnfo[παπακι]musicheaven.gr, με subject ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ REVIEWS


  jorge
  18.09.2012, 13:40

  Αν ενδιαφέρονται κι άλλοι, καλό είναι να στείλετε τη συμμετοχή σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να απαντήσουμε στην εταιρία που μας έκανε την πρόταση. Thank you :)


  ankan
  21.09.2012, 10:56

  Μια και είμαι χρήστης virtual instruments  θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω τον reviewer/ κριτικό.

  Με εκτήμηση

  Αντώνης Καναβούρας

  http://www.myspace.com/antoniskanavouras


  johnnyguitar
  21.09.2012, 23:48

  Εμενα θα με ενδιεφερε το hardware κομματι καθοτι κιθαριστας-μπασιστας-οτι πεσει στα χερια μου και βγαζει ηχο!

  Δυστυχως δεν εχω πολλα πραματακια να δειξω,αλλα παραθετω youtube link με καποια πραματακια που εχω γραψει(εχω παρει και καλυτερη καμερα)!

  https://www.youtube.com/user/JohnnyGTar/videos?flow=grid&view=0


  jorge
  22.09.2012, 00:57
  Γιάννη, ρίξε μια ματιά στο 1ο post και στειλε ένα βιογραφικό στο email που λέει, να δούμε μήπως συνεργαστούμε. Ήδη έχει βρεθεί ένας συνεργάτης.