ελληνική μουσική
  383 online   ·  210.973 μέλη

  Θέλω να κάνω μαθήματα φωνητικής...

  freddieKrueger
  16.11.2013, 15:48

  Φίλη μου χαίρομαι για τον ενθουσιασμό σου και που ξεκίνησες να μαθαίνεις κάτι που σ αρέσει,αλλά...

  όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

  Γιατί στο λέω αυτό?

  όχι σίγουρα για να σου κόψω τα φτερά ή τη χαρά,αλλά για να σοιυ τονίσω πως είναι λάθος μια φωνή να τηνκατηγοριοποιούμε από τόσο νωρίς-έχεις κάνει λίγα μαθήματα έτσι δεν είπες?

  Με λίγα μαθήματα λοιπόν στην ουσία δεν αλλάζει κάτι στη φωνη σου...απλα μπαινεις σε καποιο προγραμμα μελέτης.

  Άπό εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να ξεδιπλώσεις από τώρα όλη σου την έκταση.Επίσης η χροιά σου.Πρόσεχε την.Αν θες να τραγουδας νε κλασσικο τροπο έχε επίγνωση πως στις γυναίκες οι ψηλές ΔΕΝ είναι πραγματική φωνή,αλλά ψεύτικες.Κι όσι υποστηρίξουν το αντίθετο είναι λάθος.

  Αν με την ίδια χροιά και το ίδιο βιμπράτο που κάνεις κλασσικό δοκιμάσεις να τραγουδήσείς κάτι άλλο πχ μοντέρνο τότε να σαι σίγουρη πως θα ακουστεί σαν παρωδία.

  Κοντολογής:Το ότι εχεις άσθμα δεν πάιζει κανένα ρόλο στην απόφαση σου αν θα τραγουδησεις η οχι.Σιγουρα περιορίζονται οι λειτουργικόι όγκοι αέρα του πνευμονα,αλλα μονο στις κρισεις η το βαρυ ασθμα.Στις περιοδους ελευθερες συμπτωματων δεν εχεις κανενα προβλημα.Μη φόβάσαι.

  Το άλλο είναι το εξης.Αν τα μαθηματα που ξεκινησες σε κανουν να νοιωθεις ωραια με το λαιμο σου και ΟΧΙ με το αυτι σου απραιτητα τιτε ναι εισαι σε καλο δρομο.Αν ομως προκειμενου να ικανοποιησεις την ακοη σου κανεις το λαιμο σου να πονα,τοτε μπορω να σου πω πως εχεις κανει  κακη επιλογη δασκαλου.

   

   

   


  Aekaraki
  06.06.2015, 22:55

  Γειά σε όλους θελο να μάθω αν κάποιος που έχει μέτρια φονει με μαθήματα φωνητικης μπορεί να κάνει καριέρα