ελληνική μουσική
385 online   ·  208.895 μέλη

cLopy paste... :p

mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
19.11.2012, 19:19

Πολλές φορές βλέπω διάφορες ατάκες να αναπαράγονται και ενώ έχω μπει κι εγώ στον πειρασμό, το απέφυγα... {#emotions_dlg.rolleyes} Με βαριά καρδιά βέβαια, αλλά το απέφυγα. Ωστόσο αμαρτία εξομολογουμένη η μισή συχωρεμένη δεν λένε? Ορίστε λοιπόν ένα topic για να απενοχοποιήσει όποιον/όποια εντοπίσει κάτι που θα ήθελε να το αναπαράγει.

Clopy paste {#emotions_dlg.rockon} (αλλά να λέμε και την πηγή για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο)


#1   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
19.11.2012, 19:21

Εισαι πιτα οταν κοβεις αποτομα τo τιμονι για να αποφυγεις το δεντρο και συνειδητοποιεις οτι ειναι το αρωματικο ελατο στον καθρεφτη.

Ω ελατοοο ω ελατοοο!!

(από τον τοίχο της φίλης Ζ.Κ.)


#2   
venceremos
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
24.11.2012, 00:07

λολ καλο... {#emotions_dlg.tt2}

το ιντερνετ εχει τελικα τρελη φαση, ξεκινωντας απο κατι ασχετο καταληγεις να σκαλιζεις ασχετες φασεις, και με το αζημειωτο... θα κανω και γω ενα copy-paste απο αλλο μπλογκ αυτουσιου του κειμενου μαζι με το σχολιο γιατι απλα (τι πρωτοτυπο) εχει φαση..

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ ΛΟΓΟΥ
Όσο ειλικρινά και αν ξεκινήσεις, πάντα ο λόγος μόλις μακρύνεις αυτονομείται, ναρικισσεύεται, αρχίζει να στρέφεται περί εαυτόν, όχι να γράφει απλώς εκείνο που τον ξεκίνησε.
Μη του την κάνεις αυτή την χάρη. Κόβε τον! Δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος για τον λόγο!
«Κομμένα;» Κομμένα! Δεν πειράζει. «Ατελή;» Ατελή. Τι να κάνουμε! Τα άλλα, τα «εντελή», τα με το ζόρι τελειωμένα, αρτιωμένα, στρογγυλεμένα, «ολοκληρωμένα», είναι ψεύτικα.
Ρένος Αποστολίδης, Προσωπικό Αρχείο, Νέα Κοινωνιολογία, τ. 43, 2006, σ. 32.

Ο Ρένος, στο τέλος, ετοίμαζε μια κριτική κατά του εαυτού του! Η σκέψη είναι πάνω απ΄ όλα νάρκισση. Κι όσο πιο σπουδαία φαίνεται, τόσο πιο νάρκισση. Σωστό κλειστό κύκλωμα!


#3   
venceremos
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
24.11.2012, 00:10

χμμμ τωρα που το σκεφτομαι αλλη ηταν η βασικη σου ιδεα αλλα δε σε πειραζει να το επεκτεινουμε ε... {#emotions_dlg.tt2} παει τωρα η ζημια εγινε πατησα αποστολη.. {#emotions_dlg.tt2}


#4   


Αυτά τα διάβασες;