ελληνική μουσική
85 online   ·  209.007 μέλη

η Dilek Koc στη ζωντανή Μαύρη Τρύπα

ioannaKara
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
05.05.2013, 22:17

DILEK KOC -ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

«Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη»

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ 2013

Φιλική συμμετοχή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣΗ Dilek Koη (Ντιλέκ Κοτς) και το συγκρότημά της μας ταξιδεύουν στα μουσικά αρώματα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών. Γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής.
Η Ντιλέκ Κοτς, έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συνεργασία της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας Πολίτικη Κουζίνα. Συνεργάσθηκε δισκογραφικά, σε συναυλίες και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα του χώρου της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, όπως οι: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γλυκερία, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Έλλη Πασπαλά, Γιώργος Καζαντζής και άλλοι.
Οι μουσικοί του σχήματος, σημαντικοί δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής, διαθέτουν στο ενεργητικό τους πολυάριθμες συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες τόσο σε συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις -εντός και εκτός Ελλάδας- όσο και σε ηχογραφήσεις.Μαζι της οι μουσικοι:
Νίκος Αγγούσης – Κλαρίνο
Σάκης ΓιώργουΟύτι , Τζουμπούς
Θανάσης Κουλεντιανός- Κανονάκι
Δημήτρης Παναγούλιας – Κρουστά

LINK
http://www.youtube.com/watch?v=4RfVCwcwCUM
http://www.youtube.com/watch?v=mXwiF-8kWRA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ojLDtrm6hl0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5yXFDu4lMYA&feature=related

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαϊου 5, Πλατεια Μοριχοβου Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081, 6949950530,
Εισιτήριο θεάματος: 7€

[ τροποποιήθηκε από τον/την ioannaKara, 05-05-2013 22:24 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;