ελληνική μουσική
  447 online   ·  210.931 μέλη

  Πέμπτη 9 Μαΐου: Συναυλία στην Τεχνόπολη από το Περιοδικό δρόμου Σχεδία

  TRAVELOGUE
  08.05.2013, 21:34


  • Η «σχεδία» το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, συνδιοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαϊου, στις 20:00. 

   Ίσως να μην υπάρχει πιο ταιριαστή περίπτωση για τη φράση «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην «Τεχνό - πολη»! Η «σχεδία» το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, συνδιοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαϊου, στις 20:00. 

   Για τη συναυλία έχει οριστεί μια συμβολική τιμή εισόδου της τάξης των 5€. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του περιοδικού δρόμου «σχεδία», αλλά και την υποστήριξη της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και τις ανάγκες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται εντατικώς ενόψει της συμμετοχής της στο 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται στο Πόζναν της Πολωνίας. 

   Οι Batala, οιBurgerProject,ο Σπύρος Γραμμένος, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Βασίλης Μπαμπούνης, οι Minor Project, οι Mode Plagal, οι Ρόδες United, τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Χαΐνηδες ανταποκρίθηκαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην πρόσκληση. 

   ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: PUBLIC, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100) 


   Πηγή: http://www.shedia.gr/

  TRAVELOGUE
  10.05.2013, 00:48

  Και που λέτε... 8 η ώρα είμαστε εκεί... συνεπέστατοι!!!

  Αλλά λίγο η συννεφιά, λίγο η ψυχρούλα...λίγο ο φόβος μιας επικείμενης βροχής που δεν ήρθε ποτέ... μετατέθηκε για τη Δευτέρα 20 Μαΐου!!!!!

  Σε δυο βδομάδες λοιπόν....!!!!