ελληνική μουσική
  526 online   ·  210.840 μέλη

  5ο Μουσικό Φεστιβάλ Ζήρειας Νίκος Δοϊκας

  Christinadl
  22.08.2013, 12:37

  Πέμπτη 29 Αυγούστου, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Αυγούστου, στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, διοργανώνουμε το 5o Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας", ένα μαραθώνιο μουσικό φεστιβάλ, με τη συμμετοχή πολλών, ροκ και όχι μόνο, εξαιρετικών συγκροτημάτων. Μια παραγωγή που εξακολουθεί home made, συμμετοχική, ακηδεμόνευτη και ελεύθερη,   σε μια φανταστική τοποθεσία Natura, ψηλά στο βουνό στα 1600μ υψόμετρο.

  Η εκδήλωση γίνεται σε συνέχεια των «Live Rock πάρτυ στη Ζήρεια», που έγινε τον Αύγουστο του 2009, του "2ου Ζήρεια Open Party" που έγινε τον Αύγουστο του 2010 και του 3ου Ziria Music Festival που έγινε τον Αύγουστο του 2011 και του 4ου Ziria Music Festival που έγινε τον Αύγουστο του 2012! και ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόϊκα.  
  Η είσοδος είναι ελεύθερη, η τοποθεσία ιδανική και η πρόσβαση πολύ εύκολη.

  Στο χώρο θα υπάρχουν όλες οι υποδομές και μεγάλος χώρος διαμορφωμένος για camping.

  Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν! Το στοίχημα που βάζουμε είναι να αποδεικνύουμε κάθε χρόνο ότι δεν είναι τα κεφάλαια που κινούν τα πάντα, ούτε τα πάντα γίνονται για τα χρήματα.  Όλη η διοργάνωση του πάρτυ γίνεται εθελοντικά και συμμετοχικά.

  Το πάρτυ θα ξεκινήσει το βραδάκι της Πέμπτης 29 Αυγούστου και θα κρατήσει μέχρι το πρωί της Κυριακής.

  Το πάρτυ είναι και δικό σας. Καλέστε τους φίλους σας και ελάτε όλοι μαζί για μια ξεχωριστή εμπειρία, στο πιο high open party της χρονιάς!

  Στα πλαίσια του φεστιβάλ έχουμε προγραμματίσει αρκετές ξεχωριστές εναλλακτικές δραστηριότητες, που θα γεμίσουν τις ώρες μας, αλλά κυρίως το μυαλό και τις ψυχές μας.


  deborah621
  30.03.2024, 09:53
  Το φεστιβάλ είναι μια μη κερδοσκοπική διοργάνωση, όπου οι συμμετέχοντες επισκέπτες και κατασκηνωτές βιώνουν μια σχεδόν non-stop multimusical τριήμερη μουσική γιορτή που πλαισιώνεται από μια σειρά ξεχωριστές και δυνατές παράλληλες δραστηριότητες. Όλα μαζί συνθέτουν μια έντονη φεστιβαλική εμπειρία που διαρκεί! Η είσοδος, η κατασκήνωση, οι συναυλίες, οι δραστηριότητες, όλα είναι ελεύθερα! Το Ziria Festival ξεκίνησε το 2009 από μια παρέα φίλων σαν αφιέρωμα στον Ξυλοκαστρίτη μουσικό, τον Νίκο Δόικα. Από τότε, διοργανώνεται κάθε τέλος Αυγούστου στα 1.550 μέτρα υψόμετρο, στο φανταστικό περιβάλλον του οροπεδίου της Ζήρειας.