ελληνική μουσική
  222 online   ·  210.976 μέλη

  Η μπαλάντα της υπομονής του Δημήτρη Καρρά στην εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη

  TRAVELOGUE
  15.02.2014, 00:50

  Κάθε Παρασκευή η μέρα στη δουλειά κυλάει πιο ευχάριστα. Από τις 11 το πρωί με τη ραδιοφωνική παρυσία του Νίκου Μπογιόπουλου. Μετά στη 1 το μεσημέρι με την Ελληνοφρένεια και στις 3.30 με την εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη.

  Έτσι λοιπόν και σήμερα, μετά το μεσημεριανό μου διάλλειμμα, συντονίστηκα στο REAL FM στις 15.30 για να ακούσω τα όσα ενδιαφέροντα λέει η Κανέλλη σε κάθε εκπομπή της αλλά και να ακούσω τις πάντα ωραίες μουσικές επιλογές της, που πολλάκις έχουν αναδειχτεί σε νέες προτάσεις. Κι ήταν κάπου λίγο πριν τη μέση της εκπομπής που εισήγαγε το επόμενο τραγούδι, και δεν ήταν άλλο από την "Μπαλάντα της υπομονής" του δικού μας Δημήτρη Καρρά. 

  Τελευταία στην κοινότητά μας έχουμε συζητήσει πολύ για αυτόν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και δικαίως. Επειδή είναι ιδιαίτερα ευχάριστο οι ταλαντούχοι ανθρώποι να ακούγονται και εκτός των τειχών, σκέφτηκα να εξασκήσω την κοπτική, να ανεβάσω το ηχητικό απόσπασμα στο you tube και να το μοιραστώ μαζί σας.

  Καλή ακρόαση!


  mary_omikron
  15.02.2014, 01:21

  Πόσο ευχάριστο Παναγιώτη !!!! Ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ που προχωράει ευρύτερα !!!!

  Μπραβο για την ενημέρωση και συμπτωματικά αυτή την στιγμή διαβάζω εσένα και συγχρόνως ακούω επανάληψη την εκπομπή του Συμπέθερου με καλεσμένο τον Δημητρη Καρρά !!!

  {#emotions_dlg.thumbup}


  dimsavidis
  04.03.2014, 11:15
  ....επαυξανω !!!....πραγματι ωραιος ο δημητρης καρρας ( με εντυπωσιασε απο την βραδυα στο mike's )...του αξιζουν τα καλυτερα !!!....