ελληνική μουσική
432 online   ·  208.907 μέλη

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο:παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος!!!!

optiras
Φθασμένος
Chat
02.06.2014, 18:56

Τελευταία το σύστημα παθαίνει συχνά-πυκνά υστερίες (στερητικό σύνδρομο λόγω αποχής από το κάπνισμα;)...Έτσι, μας προέκυψαν οι βλακείες τύπου παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος!!!

Η υστερία είναι τέτοια, που το κάπνισμα απαγορεύεται απόλυτα στα μαγαζιά διασκέδασης, σε άλλες χώρες ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους-όπως π.χ. πάρκα ή και στο σπίτι!(βλέπε ηνωμένες βλακείες αμερικής)..

Η υστερία είναι παγκόσμια, πλήτει τον πλανήτη γενικώς...

Οι τελευταίοι που μπήκαν στο σύστημα αντικαπνιστικής υστερίας είναι οι ρώσοι που αφού έλυσαν όλα τα προβλήματά τους, και επειδή δεν είχαν με κάτι άλλο σοβαρότερο να σχοληθούν σκέφθηκαν να εφαρμόσουν και αυτό το μέτρο με τους συνήθεις δημοκρατικούς τρόπους που μας έχουν συνηθίσει...(Κάτι μου θυμίζει αυτό...)

Είναι διαπιστωμένο ότι με απαγορεύσεις, με εμπόδια ή αυξήσεις τιμών δουλειά δεν γίνεται...Πόσο μάλλον, όταν οι ποινές του νόμου είναι επιεικώς δυσαννάλογες με το έγκλημα που κάνεις...Αποτέλεσμα, ο νόμος δεν εφαρμόζεται ούτε από τους αντικαπνιστές-ένας από αυτούς είναι και ο υποφαινόμενος, ανήκει μάλιστα στο 0,0% των ελλήνων που δεν έχει δοκιμάσει ούτε μια τζούρα...

Όταν όμως πέφτουν στον αγώνα-μετά τον γαπ και την κομπανία μπέλα - και οι γεωργιάδηδες, παπούλιες κτλ το αρχίζεις το τσιγάρο ή δεν το αρχίζεις; Αμ το αρχίζεις......


#1   


Αυτά τα διάβασες;