ελληνική μουσική
  570 online   ·  210.845 μέλη

  Μια συναυλία χωρίς σύνορα -Αλεξάνδρα Γκράβας & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας΄

  elechrista
  11.11.2014, 18:23

  Ένα μουσικό ταξίδι αγάπης από τη Φραγκφούρτη στηνΕλλάδα!

   

  Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης (Alte Oper Frankfurt)


  24 Νοεμβρίου 2014

  Ο Ελληνισμός της Γερμανίας  ενώνει τις δυνάμεις σε φιλανθρωπική συναυλία για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα της Ελλάδος. Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης και η φτώχεια που μαστίζει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα τα τελευταία 6 χρόνια δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες της διασποράς, λέει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Γκράβας, που έχει συμβάλλει στην οργάνωση μια ιδιαίτερης μουσικής βραδιάς.

  Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Γερμανία μαζί με Έλληνες συναδέρφους τους άπο την Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία στη Φραγκφούρτη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα της Ελλάδος αποδεικνύοντας ότι η τέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, κρατά ζωντανή την ελπίδα.

  Οδηγοί στο ταξίδι αυτό θα είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η χαρισματική Ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, που με την ξεχωριστή δύναμη της φωνής της και τις αξεπέραστες ερμηνευτικές της δυνατότητες, υπόσχονται να συμπαρασύρουν το κοινό σε ένα μελωδικό νοσταλγικό μουσικό ταξίδι. Μαζί τους η καταξιωμένη Ελληνίδα πιανίστρια Δέσποινα Αποστολου-Ηφlscher, η Παιδική Χορωδία τις Φρανκφούρτης (υπό την μουσική διεύθυνση του Γιάννη Κάρης) και σε έκτακτη συμμετοχή ο κλασσικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης.

  Διοργανωτής της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην εντυπωσιακή Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης (Alte Oper Frankfurt), στις 24 Νοεμβρίου 2014, είναι ο δραστήριος Σύλλογος Ελλήνων Ακαδημαϊκών τις Φρανκφούρτης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Dr. Kυριάκος Γκιόκογλου, που για ακόμη μια φορά προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο και προβάλει τον  Ελληνικό πολιτισμό  στην Γερμανία.

  [ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 11-11-2014 18:24 ]

  [ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 11-11-2014 18:32 ]

  επισυναπτόμενα: Giatroi xoris synora_CONCERT-AlteOperFrankfurt.jpg Al.Gravas.jpg