ελληνική μουσική
  373 online   ·  210.652 μέλη
  chat

  Κακόβουλη ψήφος

  vert
  16.05.2015, 22:22

  Νομίζω πως επικεντρωνόμαστε στο δέντρο και χάνουμε το Δάσος...

  Και στόχος αυτού του διαγωνισμού κατά τη γνώμη μου, είναι πρωτίστως να περάσουμε καλά, ακούγοντας νέα, φρέσκα τραγούδια που δεν θα ακούγαμε ποτέ από τα συστημικά ραδιόφωνα και ταυτόχρονα να γίνει ευρύτερα γνωστό  το M.H. προσελκύοντας νέα μέλη.

  Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την διαφήμιση, τους γνωστούς και τους διαδικτυακούς "φίλους τους" για να προωθήσουν το έργο τους δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο ούτε και κακό. Συμβαίνει σε όλους τους διαγωνισμούς.

  "Κι ο Θεός χρειάζεται την διαφήμιση... Γι΄αυτό χτυπάει η καμπάνα."

  Κι εγώ έχω μπει σε διαγωνισμό φωτογραφίας κατά παρότρυνση φίλης μου και ψήφισα την δική της φωτογραφία με κλειστά μάτια. Δεν νομίζω να έκανα το έγκλημα του Αιώνα, ούτε και αισθάνθηκα πρόβατο.

  Χαλαρώστε κι απολαύστε τα τραγούδια ανεπηρέαστοι από Σειρήνες και κυρίως μην χαλιέστε και αναλώνεστε σε κατηγορίες και καταγγελίες ένθεν και ένθεν, δίνοντας ίσως την εντύπωση σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το πνεύμα της κοινότητας, πως είμαστε ένα γκέτο που δεν αποδέχεται διαφορετικές πρακτικές και νοοτροπίες κραδαίνοντας το ξίφος της διαγραφής επί δικαίων και αδίκων.


  KRISTHESS
  16.05.2015, 23:27
  Θοδωρή για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.Έχω δεχτεί και άλλα μηνύματα, αλλά δεν με επηρέασαν αρνητικά, καθώς ήταν άκρως ευγενικά. Αυτό που ενόχλησε στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως είπε και η Μαίρη , είναι το ΠΡΕΠΕΙ. Σε συνδυασμό λοιπόν με το θέμα που ξεκίνησε ένας από τους εμπλεκόμενους με το συγκεκριμένο τραγούδι, περί κακόβουλης ψήφου το όλο σκηνικό έβγαζε μάτι. Τι περίμενε δηλαδή? Να δώσουμε πληροφορίες για το τι είναι ή δεν είναι κακόβουλη ψήφος, ώστε να ψηφίσει εντέχνως? Και στο καπάκι ήρθε και το ΠΡΕΠΕΙ. Ε πάει πολύ.Να κάνουμε το χαζό και να μην αναφέρουμε τίποτα και να προσποιηθούμε ότι όλα είναι ωραία και καλά και τι ωραίο που είναι το τραγούδι? Ας μην έλεγαν τίποτα , ώστε να ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Είπαν όμως και γι'αυτό πήραν την απάντηση που άρμοζε. Από κει και πέρα όσοι θέλουν να το ψηφίσουν, ας το ψηφίσουν.Μάλλον υπολόγιζαν οι συντελεστές σε ψηφοφόρους "πρόβατα".Με γειά τους και χαρά τους.Δεν ανέχομαι ωστόσο να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.
  vert
  17.05.2015, 01:02

  Χριστίνα, mingrelia, essendream, mary_omikron και λοιποί...

  Καλό θα ήταν να μην δυναμιτίζετε την προσπάθεια του Μ.Η. για ανάδειξη νέων τραγουδιών στο καλιτεχνικό στερέωμα...

  Καλό  θα ήντουνε να αντικαταστήσετε το "εγώ" που αναφέρετε συχνά,  από το "Εμείς" και να νιώθετε σαν μέλη της κοινότητας... και πρωτίστως να ενδιαφέρεστε για το καλό αυτής , παρἀ για το δικό σας καλό.

  Αν προσβάλεστε απο π.μ. που σας ζητούν την ψήφο σας στο κάτω κάτω.. αφορά εσάς.. κι εσεις θα το διαχειριστείτε... όχι εμάς τους άλλους...

  [ τροποποιήθηκε από τον/την vert, 17-05-2015 01:05 ]


  KRISTHESS
  17.05.2015, 01:11
  που το είδες ότι ενδιαφερόμαστε για το δικό μας καλό??εμείς δυναμιτίζουμε την προσπάθεια του Μ.Η.?? Ίσα ίσα την προστατεύουμε από κακόβουλες κινήσεις.Θοδωρή κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Δεν είναι το π.μ. μόνο το θέμα. Συνειδητοποιείς σε ποιο θέμα γράφεις και ποιος το άνοιξε?? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Τέλος πάντων. Αποχωρώ από την κουβέντα. Δεν έχει νόημα.
  vert
  17.05.2015, 01:23

  πολλές ερωτήσεις .. καμμιά απάντηση...

  Ο "προστάτης "  του Μ.Η. προστατεύει την ακεραιότητά του..

  Το Θέμα δεν το άνοιξε αυτός που τα άνοιξε, αλλά αυτός που το συνέχισε,...

  μηδεμή εμού συμπεριλαμβανομένου...

  Μια ειλικρινή απάντηση σε όσα είπα περί στόχων του διαγωνισμού μπορώ να έχω??

  [ τροποποιήθηκε από τον/την vert, 17-05-2015 01:26 ]

  [ τροποποιήθηκε από τον/την vert, 17-05-2015 01:27 ]


  KRISTHESS
  17.05.2015, 01:37

  Στόχος πάντως δεν πρέπει να είναι η ψηφοθηρία. Και όπως ακριβώς το είπες. Στόχος, επίσης, να περάσουμε καλά και όχι να χαλάει η διάθεσή μας.Το να συμπεριφέρονται οι δημιουργοί "παιδιάστικα" απευθυνόμενοι στα μέλη ακόμα και με π.μ. είναι, το λιγότερο, ενοχλητικό (και χαλάει αυτή τη διάθεση). Το αναφέραμε - τελεία. Από εκεί και πέρα τα καλά τραγούδια θα προχωρήσουν. Καλό βράδι Θοδωρή μου.

  [ τροποποιήθηκε από τον/την KRISTHESS, 17-05-2015 01:46 ]


  loukas76gr
  17.05.2015, 12:17

  Παράθεση:

  Το μέλος mingrelia στις 16.05.2015, 23:31 έγραψε...

  Παράθεση:

  Το μέλος loukas76gr στις 16.05.2015, 15:00 έγραψε...

  Η λέξη 'αμεροληψία' εννοείται Mingrelia ότι λαμβάνει υπόψιν όλα τα μέρη που εμπλέκονται επί ίσοις όροις, στη συγκεκριμένη πείρπτωση τα τραγούδια.

  Εγώ ξαναρωτώ: Δε θα πράξω λες καλά αν δώσω, κατά την κρίση μου, κάποια αστέρια και σε αυτό το τραγούδι;  Αφού επιμένεις, να  ρωτάς τη γνώμη μου, ευχαρίστως, να σου την πώ.Νομίζω, πως καλά θα κάνεις, να πράξεις κατα τη δική σου κρίση.Δέν απαγορεύεται, απ' τους όρους.Eάν νοιώθεις καλά, όταν παίρνεις τέτοια μηνύματα, απο εντελώς άγνωστούς σου ανθρώπους(εγώ, καθόλου!), εάν νοιώθεις καλά, να ψηφίσεις μόνο ένα, ανάμεσα σε τόσα άλλα καλά τραγούδια (εγώ, δέν νοιώθω έτσι), ή εάν η κρίση σου, σου λέει, να ψηφίσεις και αυτό το τραγούδι, ανάμεσα σε άλλα, καλά θα πράξεις, να ακολουθήσεις την δική σου γνώμη και να μήν ρωτάς, ούτε να σε ενδιαφέρει, ποιά γνώμη, έχουν οι οποιδήποτε άλλοι.Εγώ, πάντα, ψηφίζω, με κριτή, πρωτίστως, το....αυτάκι μου!Αλλα μου τη...σπάει και με επηρρεάζει αρνητικά, όταν κάποιος, με ένα μετρίως καλό τραγούδι (κατα τη γνώμη μου, πάντα, εφόσον εννοείται, σύμφωνα μ' αυτήν, ψηφίζω!), βγαίνει, κατ' αυτόν τον τρόπο, στη... ζητιανιά και η αξιοπρέπειά του, δέν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου, απ' αυτό (η δική μου, ενοχλείται υπερβολικά και γι αυτό, ακριβώς, δέν το κάνω, εκτός, άν πρόκειται για κάποιον πολύ δικό μου άνθρωπο).Τώρα, άν μου άρεσε...τρελλά,  αυτό το τραγούδι, πράγμα, που δέν ισχύει για το εν λόγω τραγούδι, αφού υπάρχου αρκετά, που θεωρώ, κατα πολύ ανώτερα (για κανα 3άρι, το είχα, ούτως ή άλλως και πρίν λάβω το μήνυμα!), άν το θεωρούσα...ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ, δηλαδή, έ, ναί, τότε, σου ομολογώ, πως θα το ψήφιζα, σίγουρα, μήνυμα, ξε-μήνυμα, ακόμα κι άν το είχε γράψει, το...τέρας του Λοχ Νές!!!Η αξία, του ίδιου του τραγουδιού, θα μετρούσε, μέσα μου και στην κρίση μου, πολύ περισσότερο, απ΄τη...ζητιανιά, του δημιουργού του, παρόλο που ενοχλήθηκα, πάρα πολύ, σήμερα, όταν το βρήκα,Επομένως, αφού έτσι κι αλλοιώς, δέν το θεωρώ τραγουδάρα, απο μένα, δέν θα πάρει, μάλλον, κανένα ψήφο!Ο καθένας, κατα πώς κρίνει, πράττει, εννοείται.Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι, είναι όντως περίεργο, αλλα δέν έτυχε ποτέ, μα ΠΟΤΕ, να πάρω, ένα τέτοιο μήνυμα απο κάποιον παντελώς, άγνωστό μου άτομο (και έχω πάρει, στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς, καμμιά...ντουζίνα στο ΜΗ, και καμμιά 100στή, στο FB, απο διάφορους μουσικούς και τραγουδοποιούς, που δέν είναι μέλη του ΜΗ!!), και να ανακαλύψω, πίσω απο ένα τέτοιο μήνυμα, ένα τραγούδι, που να αξίζει, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, τον κόπο, να το ψηφίσω!!Κατα έναν περίεργο τρόπο, πρόκειται πάντα, για κάτι μέτριο, ή κάτω του μετρίου! Σύμπτωση??Δέν ξέρω.Μάλλον, όμως, δέν νομίζω! Ελπίζω, να σε κάλυψα.

  [ τροποποιήθηκε από τον/την mingrelia, 16-05-2015 23:39 ]


  Πάνω κάτω συμφωνούμε στα περισσότερα. Στον όρο 'αμερροληψία' εγώ βάζω και τους δικούς μου ανθρώπους, όλους δηλαδή στην ίδια βάση. Και στον προηγούμενο διαγωνισμό έτυχε να λάβω μηνύματα από διάφορους δημιουργούς (και γνωστούς μου). Η απάντησή μου δόθηκε κατάλληλα στους ίδιους, με τον ίδιο τρόπο που έλαβα το μήνυμά τους, στον ίδιο τόνο, δίνοντάς τους στο τέλος μόνο την ευχή μου για το τραγούδι τους.

  Ο απόηχος ενός τραγουδιού, καλός ή κακός, που θα δημιουργηθεί λόγω της προβολής του στο διαγωνισμό, θα συνοδεύει τους δημιουργούς για λίγο πιστεύω. Αυτό που θα μείνει θα είναι το συναίσθημα που αυτό θα εκπέμπει.

  Αλλά αυτό που σίγουρα θα ακολουθεί στην μουσική τους πορεία τους δημιουργούς θα είναι η (αντι)επαγγελματική συμπεριφορά τους, σεβόμενοι ή μη το fair-play, για το οποίο πολλά έχουν γραφτεί στα fora του MH.

  [ τροποποιήθηκε από τον/την loukas76gr, 17-05-2015 12:18 ]


  mary_omikron
  17.05.2015, 14:42

  Παράθεση:

  Το μέλος vert στις 17.05.2015, 01:02 έγραψε...

   [.....] mary_omikron 

  Καλό θα ήταν να μην δυναμιτίζετε την προσπάθεια του Μ.Η. για ανάδειξη νέων τραγουδιών στο καλιτεχνικό στερέωμα...

  Καλό  θα ήντουνε να αντικαταστήσετε το "εγώ" που αναφέρετε συχνά,  από το "Εμείς" και να νιώθετε σαν μέλη της κοινότητας... και πρωτίστως να ενδιαφέρεστε για το καλό αυτής , παρἀ για το δικό σας καλό.

  Θοδωρή αν νοιώθω μέλος και αν ενδιαφέρομαι για το καλό της κοινότητας έχει κριθεί εδώ και μερικά χρόνια από τον καθ΄ύλην αρμόδιο.... εσύ είσαι ο τελευταίος που θα το κρίνεις και θα συμπεριλάβεις το όνομά μου στις υποδείξεις σου.

  Αν εσύ είχες προσφέρει το 1/100 του δικού μου χρόνου και ενδιαφέροντος στην Κοινότητα, τότε ευχαρίστως θα λάμβανα υπ΄οψιν το ξαφνικό πυροτέχνημα (για να μην το χαρακτηρίσω όπως ακριβώς μου ήρθε στο νου μόλις το διάβασα).

  Δεν περιμένω αναγνώριση από σένα, αλλά δεν επιτρέπω ούτε ασυναρτησίες από σένα.

  [ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 17-05-2015 14:55 ]


  Post αρνητικής αξιολόγησης
  jorge
  17.05.2015, 17:32
  Απάντηση δόθηκε, άρα το topic κλειδώνεται. Δώστε βάση στα τραγούδια, αυτό είναι που μας ενώνει και βρισκόμαστε εδώ μέσα. Αφορμές για κόντρες πάντα και παντού θα υπάρχουν. Ας διαλέξουμε όμως αυτά που μας έφεραν κοντά.