ελληνική μουσική
  392 online   ·  210.665 μέλη
  chat

  θα ήθελα να ασχοληθώ με το παραδοσιακό τραγούδι

  music-newbie
  02.05.2016, 23:01

  χαίρετε..όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να ασχοληθώ με το παραδοσιακό τραγούδι . Γενικά είμαι πολύ μπερδεμένος γιατί ανέκαθεν ήθελα ασχοληθώ και με την υποκριτική και θα ήταν παράξενος συνδυασμός. Μου αρέσουν διάφορα ήδη μουσικής...έντεχνο, λαϊκό αλλά με ενδιαφέρει και η δημοτική μουσική . Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να αρχίσω από το 0. Καταρχάς μέχρι το έλος της μεταφωνησης θα έχω χάσει ψηλές νότες που πιάνω τώρα; άκυρο αλλά ήθελα να το ρωτήσω. Γενικά από που θα αρχίσω για να μπορέσω να ασχοληθώ με τέτοια ήδη κυρίως. Θέλει σπουδές σε ωδείο; φωνητική;κατατοπίστε με λίγο μου αρέσει πολύ ο Αηδονίδης. Δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


  music-newbie
  02.05.2016, 23:04
  Είδη*
  DanaeAthanasiadou
  03.05.2016, 17:00

  Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

  Το ότι θες να ασχοληθείς με την υποκριτική δεν είναι παράξενος συνδυασμός με το τραγούδι, γιατί είναι σημαντικό για έναν ηθοποιό να μπορεί να τραγουδήσει, ίσως όχι τέλεια,αλλά τουλάχιστον να μη φαλτσάρει και φυσικά να έχει κάνει ορθοφωνία.

  Αν μου επιτρέπεις, πόσο χρονών είσαι; Και το ρωτάω λόγω του ότι ανέφερες τη μεταφώνηση. Συνήθως δε χάνει κάποιος όλες τις "ψηλές" του, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό μπορεί να διορθωθεί με μαθήματα φωνητικής/ορθοφωνίας αργότερα.

  Ότι είδος και να θες να τραγουδήσεις, είναι σημαντικό να κάνεις μαθήματα, είτε σε ωδείο, είτε σε ιδιαίτερο, για να έχεις κάποιον να σε προσέξει μη κάνεις ζημιά στις φ.χορδές κλπ. 

  Σου τονίζω πως αν είσαι κάτω των 17 και δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφώνηση, είναι πολύ σημαντικό να περιμένεις όσο χρειάζεται μέχρι την ολοκλήρωσή της.


  music-newbie
  03.05.2016, 19:49
  Είμαι 16!