ελληνική μουσική
  397 online   ·  210.930 μέλη

  η Σοφία Εμφιετζή στο ''Ξέφωτο '' 27/05/16

  ioannaKara
  23.05.2016, 19:10

  ΣΟΦΙΑ ΕΜΦΙΕΤΖΗ

  Μουσική σκηνή ΞΕΦΩΤΟ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2016

  Συμμετέχουν οι

  Μιχάλης ΠαπαζήσηςΓιάννης Λεκόπουλος

  και Φώτης Θεοδωρίδης


   

  Mετά την επιτυχημένη παράσταση  της Σοφίας Εμφιετζή στο ΞΕΦΩΤΟ ,εμφανίζεται ξανά  αυτή την Παρασκευή 27 Μαΐου .Η Σοφία Εμφιετζή θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων μας δημιουργών όπως του Β.Τσιτσάνη, Απ.Καλδάρα, Α.Πάνου, Γ.Ζαμπέτα, Μ.Θεοδωράκη , Μ. Λοΐζου κ.α.

  Την Σοφία Εμφιετζή την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία της με το συγκρότημα Αθηναϊκή κομπανία το 1981, στο δίσκο ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΕΙΕ ΤΑΚΗ με τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου, όπου γίνεται αμέσως χρυσός. Έπειτα ακολουθούν σημαντικές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες στη δικογραφία και σε εμφανίσεις όπως οι Χ.Αλεξίου, Στ.Διονυσίου, Ελ.Βιτάλη, Μαν.Μητσιάς, Γ.Πουλόπουλος, Χρ.Νικολόπουλος, Δ.Μητροπάνος, Α.Χρυσάφη, Ν.Άσιμος, Ρ.Κουμιώτη, Αντ.Βαρδής, Γ.Κόρος, Μαριώ κ.α. Επίσης ηχογραφεί μεγάλες λαϊκές επιτυχίες που τους δίνει καινούργια διάσταση με την ξεχωριστή φωνή της όπως Γιουλμπαχάρ, Σκληρός χωρισμός, Καλή τύχη, καθώς και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως το «Σ΄ένα άλμπουμ» και το «Φταίω».

   

  Μαζί της θα τραγουδήσουν  τρεις εξαίρετοι τραγουδιστές, ο Μιχάλης Παπαζήσης, ο Γιάννης Λεκόπουλος και ο Φώτης Θεοδωρίδης.

  Mαζί τους οι σπουδαίοι μουσικοί:

  Πάνος Κοσμίδης: Πιάνο

  Χριστόδουλος Πουλιούδης  : Κιθάρα

  Δημήτρης Γουμπερίτσης : Κοντραμπάσο

  Παύλος Παφρανίδης : Μπουζούκι

   

  Ώρα έναρξης 23.00 μ.μ

  Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

  Ξέφωτο: Λυκούργου 5, Λαδάδικα

  2314015911 & 6931091534

  YOUTUBE