ελληνική μουσική
  494 online   ·  210.680 μέλη
  chat

  Πενταψήφιοι τηλεφώνου που αρχίζουν από 5...

  STEFANOS604
  14.11.2016, 10:35

  Στις 10-11-2016 έκανα καταγγελία για αφαίρεση περίπου 8 μονάδων απ’ τον αριθμό καρτοκινητού μου χωρίς να έχω απαντήσει σε κακόβουλο όπως αποδείχτηκε μήνυμα από 5ψήφιο αριθμό που αρχίζει από 54…

  Το μήνυμα αυτό το έλαβα 1 φορά τη βδομάδα χωρίς ποτέ να έχω απαντήσει για εγγραφή.

  Το θέμα ξεκίνησε όταν απ’ το PC απάντησα σε κάποιο τεστ και η ‘’αμοιβή ‘’ για τις σωστές απαντήσεις ήταν έκπτωση από ψώνια στο Βασιλόπουλο . Μόλις έλαβα μήνυμα με 5ψήφιο διέγραψα το SMS χωρίς να το ανοίξω.

  Αν είχα απαντήσει για την εγγραφή θα ήταν αποκλειστικά δικό μου σφάλμα και θα έπρεπε να πληρώσω για την απροσεξία μου.

  Αλλά το να γνωρίζει κάποιος τον αριθμό μου και να γίνεται αφαίρεση μονάδων στον καλούντα από τον καλούμενο το θεωρώ απαράδεκτο και θα έπρεπε μια σοβαρή  εταιρεία να μη το επιτρέπει. Φανταστείτε πόσος απλός φτωχός κόσμος (σε μια εποχή κρίσης)  την έχει πατήσει και δεν το γνωρίζει.

  Υπάλληλος της εταιρείας μου απάντησε μετά 1 μέρα απ’ την υποβολή του αιτήματος μου ότι μπορώ να ζητήσω φραγή για αριθμούς που αρχίζουν από 5…. θα το κάνω σήμερα (αφού χτες δεν γινόταν καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχω αλλάξει ταυτότητα και πρέπει να πάω σε κατάστημα σας – Άλλο κι αυτό να συνεχίζεται μια παρανομία για γραφειοκρατικούς λόγους!!!).

  Επειδή δεν έχω άλλο τρόπο να αμυνθώ, για λόγους αρχής,  τους δήλωσα ότι θα εξαντλήσω το υπόλοιπο της κάρτας μου και δεν θα ξανακάνω ανανέωση καθώς και το κινητό με συμβόλαιο και θα αλλάξω εταιρεία , όχι ότι στις άλλες εταιρείες δεν συμβαίνει το ίδιο απλά να τους γίνει μάθημα ότι αφού τέτοιοι αριθμοί είναι κακόβουλοι και κυρίως πλήττουν το φτωχό λαό , για τον οποίο κόπτεται πολύ περισσότερο η αριστερά, θα πρέπει να συμβαίνει με νομοθέτημα το αντίστροφο, δηλαδή:

  Όλοι οι πενταψήφιοι από 5… ή ίσως και άλλοι αριθμοί να είναι φραγμένοι και να αποφράσσονται μόνο με αίτημα του συνδρομητή αλλά και να υποχρεωθούν οι εταιρείες να ενημερώνουν τους συνδρομητές τους με SMS που για άλλα ασήμαντα πράγματα είναι λαλίστατοι ….

  Περιμένω βουλευτές της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να προστατεύσουν τον απλό λαό....


  -----------------

  ''όταν διαβάζεις κάτι και μπορείς να βρίσκεις τα λάθη τότε έχεις μάθει

  [ τροποποιήθηκε από τον/την STEFANOS604, 18-11-2016 22:04 ]


  Orfeus
  20.05.2021, 15:20

  Παράθεση:

  Το μέλος DashiellNico στις 20.05.2021, 12:39 έγραψε...

  Εκτός από εμένα που κάνω ακριβώς αυτό μετά από λίγες μπύρες και ένα τσίμπημα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το αγαπημένο σας τραγούδι, ακόμη και που παίζεται σε επαναλαμβανόμενους ήχους, είναι πολύ πιο ουσιαστικό και παρατηρείτε συνολικά κάθε αλλαγή στο ρυθμό, τον τόνο κ.λπ. Τώρα, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος το έχει βιώσει επίσης, αλλά φαίνεται επίσης σαν η ακοή σας να είναι αδύνατη, ειδικά αν το τραγούδι που ακούτε έχει γρήγορες αλλαγές σε βάθος και μπάσο. Μήπως συνεχίζω γιατί είχα μερικές γραμμές ή περνάτε επίσης από μια παρόμοια εμπειρία; Βρέθηκε αρκετά και μπορούσαμε να συνεχίσουμε για ώρες, αλλά εμείς όποιος έχει πάρει κοκ θα πει ότι είχε κάνει μια συνεδρία με μουσική που δεν σας αρέσει καν ή μουσική που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να πάτε στο σπίτι να ακούτε ακόμα με άλλους και το περιβάλλον Δεν βοηθάω αλλά απολαύστε το.  Θα μπορούσα -συνοδοιπορών- να αναφέρω το γεγονός ότι οι συνεδρίες της απαράμιλλης γεωδυναμικής ιπποδύναμης της ενεστώσας υπογεγραμμένης αξίας των υφισταμένων μελών της παραμετρικής περιφέρειας, δεν δύνανται να αυξομειώσουν τας πιέσεις που διακαώς εξ ευωνύμων δέχονται. Ως εκ τούτου, ευρίσκομαι εις την δυσάρεστον θέσην να ανακοινώσω την μη ανανέωση των συμβάσεων εκ του πλησίον.   

  [ τροποποιήθηκε από τον/την Orfeus, 20-05-2021 15:22 ]

  [ τροποποιήθηκε από τον/την Orfeus, 24-05-2021 20:11 ]


  Orfeus
  24.05.2021, 20:12

  Παράθεση:

  Το μέλος DashiellNico στις 24.05.2021, 09:38 έγραψε...

  [...] Δεν βοηθάω αλλά απολαύστε το. ευχαριστώ, το πρόβλημά μου λύθηκε  Και το δικό μου!


  CHE
  25.05.2021, 07:05
  Χαχαχαχαχαχαχαχα! Είσαι φοβερός Γιώργο!
  Orfeus
  16.06.2021, 16:05

  Παράθεση:

  Το μέλος shivashakti στις 16.06.2021, 10:54 έγραψε...

  Έστειλα μια ερώτηση για την απέλαση περίπου οκτώ μονάδων του προπληρωμένου αριθμού μου χωρίς να αντιμετωπίσω κακοήθεια, διότι απέστρεψε ένα μήνυμα από έναν πενταψήφιο αριθμό από 54 ...

  Έλαβα αυτό το μήνυμα μία φορά την εβδομάδα χωρίς να απαντήσω ποτέ στην αγορά.

  Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν αντιμετώπισα ένα τεστ από τον υπολογιστή και το «κόστος» των σωστών απαντήσεων ήταν ένα μπόνους για αγορές από τον Βασιλόπουλο. Όταν έλαβα ένα πενταψήφιο μήνυμα, διέγραψα το SMS χωρίς να το ανοίξω.

  Αν είχα απαντήσει τη σωστή στιγμή για τα δίδακτρα, θα ήταν https://dirtyka.com/ https://ometv.one/  εντελώς το πρόβλημά μου και θα έπρεπε να πληρώσω για την αποτυχία μου.

  Ωστόσο, είναι απαράδεκτο να συναντήσετε κάποιον από τον αριθμό μου και να εξαγάγετε την εστίαση των πελατών από τον επισκέπτη και ένας γνήσιος οργανισμός δεν πρέπει να το επιτρέπει. Φανταστείτε τον αριθμό των ατόμων που έχουν ανάγκη (σε περίοδο έκτακτης ανάγκης) που έχουν πατήσει και δεν το γνωρίζουν.

  Ένας εκπρόσωπος του οργανισμού μου μου μίλησε μια μέρα μετά την υποβολή της αίτησής μου, επειδή μπορώ να ζητήσω ένα τετράγωνο για τους αριθμούς από το 5 ... Θα το κάνω σήμερα (αφού το χθες δεν συνέβη για πολλά χρόνια, έχω αλλάξει προσωπικότητα και πρέπει να μεταβείτε στο κατάστημά σας · άλλο για να συνεχίσετε αυτήν την έλλειψη για διοικητικούς λόγους !!!

  πολύ υποχρεωτική, η ανησυχία μου έχει επιλυθεί  Εύγε παιδί μου. Είσαι φοβερός! 
  Μακάρι να είχαμε πολλούς σαν και σένα! 


  freddieKrueger
  17.06.2021, 07:48
  Ρομποτ ειναι μαλλον Ορφεα,με ενσωματωμενο εναν ελεινο μεταφραστικο αλγοριθμο απο-ενας Θεος ξερει-ποια γλωσσα στα ελληνικα! Κι επιπλεον απορω με αυτο το "μελος απο 1/1/1970" Το αντιπαθω και μονο που το βλεπω!