ελληνική μουσική
  537 online   ·  210.840 μέλη

  music-artwork.com / Βρείτε υπέροχα εξώφυλλα για το νέο σας μουσικό project

  XeniaRodo
  18.10.2018, 09:47

  Καλημέρα! Το παρακάτω site έχει φτιαχτεί από φίλους (Έλληνες) και πιστεύω ότι μπορεί να φανεί πολύ χρ'ησιμο σε όσους φτιάχνουν μουσική, γι' αυτό κάνω και αυτή την ανάρτηση. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω:

  Δημιουργείτε μουσική και ήρθε η ώρα να βρείτε artwork για το νέο σας μουσικό project;

  Το www.music-artwork.com είναι μια νέα ιστοσελίδα η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όσους φτιάχνουν μουσική να βρίσκουν για τα projects τους, εύκολα και γρήγορα, έτοιμα καλόγουστα εξώφυλλα (artworks), φτιαγμένα από επαγγελματίες. Κάθε artwork είναι μοναδικό, ενώ τα αρχεία του μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως!


  Μοναδικό και εντελώς δικό σας
  Κάθε εξώφυλλο που αγοράζετε από το www.music-artwork.com είναι μοναδικό. Όταν κατεβάσετε τα αρχεία του εξωφύλλου σας από την ιστοσελίδα μας, αυτό εξαφανίζεται από την γκαλερί και δεν μπορεί να το έχει κανείς άλλος.


  Σχεδιασμένα από επαγγελματίες
  Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες σχεδιαστές και εικονογράφους αλλά και από μουσικούς και μουσικούς παραγωγούς! Σχεδιάζουμε εξαιρετικά καλόγουστα και ελκυστικά artworks γιατί ξέρουμε επίσης να φτιάχνουμε και μουσική.


  Ποιοτικά, ελκυστικά και οικονομικά, για όλα τα είδη της μουσικής
  Είτε είστε ανεξάρτητος μουσικός, Dj, μέλος μπάντας ή έχετε δισκογραφική εταιρία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από εκατοντάδες εξώφυλλα σχεδιασμένα από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας στη μουσική βιομηχανία. Στη σελίδα μας θα βρείτε εξώφυλλα υψηλής ποιότητας για όλα τα είδη της μουσικής. Οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ (τιμή με ΦΠΑ).


  Κερδίστε χρόνο
  Βρείτε, κατεβάστε και ξεκινήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε το εξώφυλλό σας. Το πακέτο του artwork σας θα περιλαμβάνει αρχείο στις διαστάσεις για χρήση σε διαδικτυακές πλατφόρμες διανομής μουσικής (cd baby, tunecore, soundcloud κτλ.), αρχείο για χρήση σε social media, καθώς και αρχεία σε κατάλληλη διάσταση για βυνίλιο και jewelcase cd. Είναι τόσο απλό!


  Βοηθήστε τη μουσική σας να ξεχωρίσει! Επισκευθείτε τώρα το www.music-artwork.com και βρείτε στη γκαλερί μας το εξώφυλλο για το επόμενό σας μουσικό project, είτε η μουσική σας απευθύνεται στην Ελλάδα, είτε στo εξωτερικό.

  www.music-artwork.com

  instagram: https://www.instagram.com/music_artwork_wow/