ελληνική μουσική
  498 online   ·  210.919 μέλη

  Soul Destiny:Το μοιρολόι της εποχής μας ακούγεται πλέον σε ραπ μινόρε

  kasos
  12.07.2021, 09:43


  Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι  Παναγιώτη να σε ευχαριστήσω για την κουβέντα μας καταρχάς

   

  Εμείς να σε ευχαριστήσουμε.

   

  • Πόσα χρόνια κλείνει φέτος το γκρούπ σας?

   

  Κλείνει φέτος 21 χρόνια σχεδόν.Με την σημερινή του μορφή 18 χρόνια πλέον.

  • Πόσο δύσκολο ειναι να μείνει ενωμένο ενα σχήμα τόσα χρόνια?

   

  Είναι δύσκολο.Αλλά μέσα από το πέρασμα των χρόνων το εχούμε καταφέρει ώστε να βρούμε ένα κοινό μονοπάτι με τον SFS(Ιωσήφ Λιάκος).Σεβόμενος  ένας του άλλου την ανάγκη για δημιουργία.Στηρίζοντας ο ένας τον άλλον κ φυσικά πιστοί στην αλήθεια μας,όπως μας την δίδαξαν οι FFC,oι Razastarr,φυσικά ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε όλο αυτό.Ο Θάνος Ανεστόπουλος από τα Διάφανα Κρίνα.

  ?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

   

  • Να σταθώ στον Θάνο Ανεστόπουλο.Εμπνευστής δηλαδή?

  Ναι εκείνος ήταν ο διαμορφωτής του σχήματος πάντα σαν δάσκαλος και σαν ακροατής.Καλή του ώρα όπου κ να είναι.Φυσικά και ο Δημήτρης Καντάρης πρώην ΝΕΒΜΑ νυν Ως Αιδώ.Τους ευχαριστούμε λοιπόν αιώνια.

   ?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

  • Εχετε δηλάδη την ελευθερία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν?

  Πλέον έχουμε.Ο SFS έχει στήσει πχ ενα project Ρυθμοί του Δρόμου(φεστιβάλ,Live,Ραδιόφωνο κτλ)δίνοντας χρώμα στην καθημερινότητα του μέσω της μουσικής.Στό σχήμα είναι ο άνθρωπος που ακούει τα πάντα πριν βγεί κάτι στον αέρα.Ισα ισα,που δεν χάσαμε την ανάγκη για δημιουργία.Ακόμα και σε εποχές που πουλήσαμε πάνω από 2.500 αντίτυπα στους δύο δίσκους μας,δεν κάναμε εκπτωσή στις αξίες μας.Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

   

  • Τι σημαίνει Νουμπέτι?

   

  Νουμπέτι σημαίνει μοιρολόι.Σε αυτές τις εποχές δυστυχώς ακούγονται χιλιάδες μοιρολόγια.

   

  • Κάποια απο τα ονόματα που συμμετέχουν?

   

  Λάλεζας,Ταγκούλη,Μόρφω Τσαιρέλη,Λεκόπουλος Γιάννης,Ορχήστρα Smyrna,Adra Kadeia,DJ Ponte,Αρετή Κοκκίνου,Καλλιόπη Βασιλείου,Xαραλαμπία Πνευματικού,Παντελής Θεοχαρίδης και φυσικά καί άλλοι..Παραγωγός και δημιουργός Meshaya...Γνωριμία εποχής covid(γέλια)...

  ?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

   

  • Πώς βιώσατε την εποχή covid?

  Koίτα προσωπικά και εγώ και ο SFS έχουμε τις δουλειές μας.Ήμασταν από τα επαγγέλματα που δεν είχαμε κλείσει.Το θέμα είναι η κοινωνία,όχι εμείς.Η φτώχεια ειναι η μεγαλύτερη Βία...Το μόνο που σώζει πλέον ειναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη,μόνο αυτό.

  • Η προσωπική σας ζωή πως κυλάει?

  Είμαι πατέρας ενός 3,5 ετών κοριτσιού.Μιας μικρής νεράιδας που ζώ κ αναπνέω για εκείνη.Εδώ και δύο χρόνια έχω βρεί το λιμάνι μου και οδηγούμαι για γάμο και γιατί όχι και για ακόμα ενα παιδάκι.Εχω και τον SFS που με πίεζει να μαζευτώ...(γέλια)..Τώρα για τον φίλο μου και εκείνος σιγά σιγά οδηγείται προς γάμου κοινωνία...Έτσι είναι η ζωή.Παίζει ένα έργο η είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές η θεατής.Με τις χαρές και τις λύπες,τα τραγούδια,τα δάκρυα,τα γέλια...

   

  Φώς στην κάθε μας μέρα.

  The Soul destiny Links

  Like us on Facebook

  https://www.facebook.com/SoulDestinyMelodramaticHipHop

  Official YouTube Channel

  Souldestinyofficial

  http://www.myspace.com/Souldestinymusic

  Ελληνικό Hip Hop: ''Οι πρώτες ρίμες''

  ▶iTunes: https://apple.co/2wySPpf

  ▶Amazon: https://amzn.to/2EROiCM

  ▶Deezer: https://bit.ly/2Wns6v0

  ▶Google: https://bit.ly/2HXHoOB

  ?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

  ?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

  ?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

  [ τροποποιήθηκε από τον/την kasos, 12-03-2022 21:17 ]


  EVAGGELIASAKELLARIOU
  12.07.2021, 13:33

  Kαλησπέρα. Οι Soul Destiny είναι ένα ενδιαφέρον συγκρότημα με αρχή, μέση και τέλος. Από τα εικοσι ένα χρόνια που πρωτοδημιουργήθηκαν και από τα δέκα οκτώ που λειτουργούν ως ενιαίο σχήμα, σου δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας. Αν και η Rap και το Hip-Hop δεν είναι μέσα στα ακούσματά μου, τα λίγα τραγούδια που άκουσα, μέσα από τα παρατεθέντα links, με ευχαρίστησαν και χάρηκα που κρατούν χαμηλό προφίλ. Βέβαια, η δημιουργικότητα τους διαρκεί και είναι αξιοσημεώτοι σε αυτό που κάνουν. Το post στο forum θα μπορούσε να είναι και μια συνένευξη στο e-περιοδικό του MusicHeaven.